Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Lenovo Στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
lenovo

Η Lenovo Στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

απο Kostas Gliatiotis

Η Lenovo στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας το υλικό για τη δημιουργία ενός computer room στο Σπίτι του Οργανισμού στο Μοσχάτο, καλύπτοντας τις ανάγκες εκπαίδευσης των παιδιών που ζουν και μεγαλώνουν εκεί.

Σε πρόσφατη επίσκεψη στο Σπίτι του Οργανισμού στο Μοσχάτο, η ομάδα της Lenovo στην Ελλάδα, εγκατέστησε 4 desktop Lenovo, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε ένα mini workshop για τη χρήση των υπολογιστών στα παιδιά και ενημέρωση στους φροντιστές των παιδιών για την ορθή χρήση του internet.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Γενικός Διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο, κύριος Παναγιώτης Μακρυνιώτης, δήλωσε: «Η σημερινή μας επίσκεψη στο σπίτι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μοσχάτο μάς γέμισε χαρά και ευγνωμοσύνη που είχαμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι στο πραγματικά εντυπωσιακό έργο που κάνει ο Οργανισμός σε όλη τη χώρα. Στη Lenovo, οι υπάλληλοί μας σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουν τις ανάγκες των κοινοτήτων όπου ζούμε και δραστηριοποιούμαστε, μέσω επιλεγμένων δράσεων και προσφορών. Με κεντρικό σύνθημα το Loveon, η Lenovo παγκοσμίως παρέχει βοήθεια μέσω χρηματικών συνεισφορών, δωρεών εξοπλισμού και εθελοντισμού και θα είναι πραγματικά μεγάλη μας χαρά να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στο έργο του Oργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο μέλλον.»

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights