Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Ρωσσία επιλέγει Huawei για το 5G δίκτυο της MTS
huawei

Η Ρωσσία επιλέγει Huawei για το 5G δίκτυο της MTS

απο Kostas Gliatiotis

Επειδή προφανώς η Ρωσσία είναι μια από τις χώρες που δεν έχει καμία πρόθεση να “ακολουθήσει” την παράλογη εμμονή της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών με τη Huawei, έκανε απολύτως ξεκάθαρο ότι στηρίζει την εταιρεία, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Πρόεδρος της Ρωσσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, φιλοξενεί στη Ρωσσία τον επικεφαλή της Κινεζικής κυβέρνησης Xi Jinping, κατά τη διάρκεια του εορτασμού 70 ετών εμπορικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Ο Alexei Kornya, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MTS, του μεγαλύτερου δικτύου κινητής τηλεφωνίας στη Ρωσσία, υπέγραψε τη συμφωνία με τη Huawei παρουσία των δύο προέδρων, σε μια κίνηση που δείχνει και την καλή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και συγκεκριμένα την υποστήριξη της Ρωσσικής πλευράς.

Η Huawei θα αναπτύξει το σύνολο του 5G δικτύου της MTS, ένα εντυπωσιακά μεγάλο έργο, με δεδομένο ότι το δίκτυο θα καλύπτει ολόκληρη την επικράτεια μιας τεράστιας χώρας όπως είναι η Ρωσσία. Η MTS έκανε ξεκάθαρο ότι μέσα σο 2019 θα ξεκινησει η πιλοτική λειτουργία του δικτύου προκειμένου να δοκιμαστεί, και ότι η εξέλιξη του θα συνεχιστεί μέσα στο 2020.

Προφανώς η Ρωσσία είναι αρκετά ικανή τεχνολογικά, και ειδικά στον τομεά της κατασκοπείας, ώστε να γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν έχει κάτι να φοβηθεί από τον εξοπλισμό που της παρέχει η Huawei. Η υποστήριξη από μια τόσο μεγάλη χώρα σε αυτόν τον τομέα, είναι μια από τις καλύτερες αποδείξεις ότι οι κατηγορίες των Ηνωμένων Πολιτειών δεν βασίζονται στην πραγματικότητα. Μάλιστα μέχρι και σήμερα, η κυβέρνηση της χώρας δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει κάποιου είδους πραγματικά στοιχεία για να στηρίξει τις κατηγορίες της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights