Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Αναβάθμιση λογισμικού και για το Mate 20 Pro από τη Huawei
mate 20 pro

Αναβάθμιση λογισμικού και για το Mate 20 Pro από τη Huawei

απο Kostas Gliatiotis

Συνεχίζοντας να δείχνει ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει κανονικά τις συσκευές της, και ότι οι ενημερώσεις λογισμικού θα συνεχίσουν να έρχονται, η Huawei έκανε διαθέσιμη για το Mate 20 Pro μια ιδιαίτερα χρήσιμη αναβάθμιση. Με μέγεθος 660 ΜΒ περίπου, η νεότερη έκδοση ενεργοποιεί τη χρήση του VOLTE, για περισσότερα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας.

Το VOLTE είναι η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων φωνής σε 4G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, που αρχικά δεν υποστήριζαν κάτι τέτοιο, όπως και οι συσκευές. Οι κλήσεις μετατρέπονται σε VoIP κλήσεις, και η φωνή μας μεταφέρεται σαν πακέτο δεδομένων μέσω του 4G δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Μαζί με την ενεργοποίηση του VOLTE για περισσότερα δίκτυα στη χώρα μας, ενεργοποιείται και το Wi-fi calling, που αντίστοιχα προσφέρει τη δυνατότητα δρομολόγησης μιας κλήσης μέσω ασύρματου δικτύου στο οποίο είναι συνδεδεμένη η συσκευή. Η κλήση και σε αυτή την περίπτωση μετατρέπεται αυτόματα από το Smartphone, και επιλέγει αν οι συνθήκες επιτρέπουν τη χρήση του Wi-fi calling.

Οι δύο νέες δυνατότητες μπορούν να απενεργοποιηθούν από το μενού των ρυθμίσεων σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του Mate 20 Pro δεν θέλει να τις χρησιμοποιήσει για κάποιο λόγο. Αυτή τη στιγμή το VOLTE δεν είναι επίσημα διαθέσιμο από τη Wind στη χώρα μας, παρότι βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των δοκιμών, ενώ παρέχεται υπό συνθήκες περιορισμένα και από τη Vodafone. Η Cosmote έχει συμπληρώσει δύο χρόνια πλέον παροχής VOLTE και Wi-fi calling, με το δεύτερο να είναι διαθεσιμο και από τη Vodafone πλέον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights