Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το P20 Lite 2019 εμφανίζεται στην Ελβετία
p20 lite 2019

Το P20 Lite 2019 εμφανίζεται στην Ελβετία

απο Kostas Gliatiotis

Χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την Huawei, ένα νέο Smartphone φαίνεται ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, που θα έχει την μάλλον ασυνήθιστη ονομασία, P20 Lite 2019. Η χρονολογία υπάρχει για να ξεχωρίζει προφανώς η συσκεή από το αρχικό P20 Lite που έχει πλέον λίγο περισσότερο από ένα χρόνο στην αγορά.

Το P20 Lite 2019 έχει αρκετά ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά, αυτό όμως που ξεχωρίζει είναι οι συνολικά… τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του. Η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει μια βασική κάμερα των 16ΜΡ, μια δεύτερη των 8ΜΡ με υπερ ευρυγώνιο φακό και δύο μικρότερες με ανάλυση 2ΜΡ. Η μια από αυτές θα χρησιμοποιείται πιθανότατα για φωτογραφίες με θολό φόντο, σε συνδυασμό με τη βασική κάμερα. Η δεύτερη κάμερα των 2ΜΡ φαίνεται να είναι κάτι αντίστοιχο της Macro κάμερας του νέου Honor 20, σε μια σημαντικά πιο οικονομική συσκευή.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του P20 Lite 2019, είναι σχεδόν δεδομένα, αφού στο εσωτερικό του βρίσκεται ο αποδεδειγμένα ισχυρός Kirin 710 επεξεργαστής της εταιρείας, σε συνδυασμό με 4GB μνήμης RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι και εδώ στα 128 GB, με την εταιρεία να “καθιερώνει” ουσιαστικά τη χωρητικότητα αυτή σαν το ελάχιστο στη μεσαία κατηγορία, και φυσικά πάνω από αυτή. Η οθόνη του P20 Lite 2019 είναι στις 6.4 ίντσες και έχει FullHD+ ανάλυση, με μια πολύ μικρή τρύπα στη αριστερή πάνω γωνία, για τη μπροστινή κάμερα.

Στην Ελβετία τουλάχιστον, η τιμή του P20 Lite 2019 είναι περίπου στα 270 ευρώ, ενώ μένει να δούμε πότε η εταιρεία θα το κάνει διαθέσιμο και στη υπόλοιπη Ευρώπη, καθώς και αν θα αλλάξει την ονομασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights