Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Android 9 Pie για το Galaxy J7 2017
j7 2017

Android 9 Pie για το Galaxy J7 2017

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung συνεχίζει να ενημερώνει παλαιότερες συσκευές της στην νεότερη έκδοση του Android, αλλά και του δικού της νέου OneUI. Το Galaxy J7 2017 είναι το τελευταίο μέχρι στιγμής Smartphone της εταιρείας που αναβαθμίζεται, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και ένα από τα παλαιότερα τηλέφωνα της εταιρείας που δέχονται την συγκεκριμένη αναβάθμιση.

Το Galaxy J7 2017 ήταν και ένα από τα τελευταία Smartphones της εταιρείας με ξεχωριστά μηχανικά πλήκτρα χειρισμού κάτω από την οθόνη του, και πλέον αποκτά και αυτό τη δυνατότητα πλόηγησης με χειρονομίες, όπως όλα τα Smartphones που “τρέχουν” το Android 9 Pie

Η αναβάθμιση ξεκίνησε να διατίθεται από την Ισπανία συγκεκριμένα, και όπως στις περισσότερες περιπτώσεις έτσι και εδώ, θα επεκταθεί σταδιακά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, αν δεν υπάρξει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Μαζί με την πλοήγηση με χειρονομίες, το νέο OneUI της Samsung θα ανανεώσει σημαντικά και την εμφάνιση του μενού στο Galaxy J7 2017, προσθέτοντας και νέεες χρήσιμες δυνατότητες.

Σε πλήρη αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν της, η Samsung φαίνεται ότι σκοπεύει να αναβαθμίσει στο νέο OneUI αλλά και σε Android 9 Pie αντίστοιχα, όσο το δυνατόν περισσότερα από τα παλαιότερα της Smartphones. Η λίστα περιλαμβάνει μάλιστα πολύ περισσότερες συσκευές της μεσαίας και χαμηλής κατηγορίας τιμής σε σύγκριση με τα αμέσως προηγούμενα χρόνια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights