Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Αναβάθμιση λογισμικού για το Samsung Galaxy A40
galaxy a40

Αναβάθμιση λογισμικού για το Samsung Galaxy A40

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Galaxy A40 αποτελεί μια από τις συσκευές της Samsung στη μεσαία κατηγορία τιμής, που προσπαθεί (φιλότιμα είναι η αλήθεια) να διορθώσει την όχι καλή εικόνα που είχε η εταιρεία σε αυτή  μέχρι πριν περίπου ένα χρόνο.

Μια νέα αναβάθμιση λογισμικού, έρχεται να βελτιώσει τη συνολική απόδοση του Galaxy A40, αλλά και συγκεκριμένα αυτή της κάμερας του. Πιο συγκεκριμένα, η ενημέρωση προσθέτει στην μπροστινή κάμερα έναν επιπλέον Mode με πιο ευρυ οπτικό πεδίο, για Selfies με μεγαλύτερο “πλάνο”, ενώ αντίστοιχα έχουν προστεθεί επιπλέον λειτουργίες στην λήψη βίντεο σε αργή κίνηση, αλλά και στη συνεχόμενη λήψη φωτογραφιών.

Εκτός από τις βελτιώσεις που αφορούν την εφαρμογή της κάμερας, η αναβάθμιση έρχεται με την ενημέρωση ασφαλείας της Google για τον Μαϊο του 2019, αφού για τον Ιούνιο δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμο κάτι αντίστοιχο.

Το Galaxy A40 που έχουμε στα χέρια μας, και χρησιμοποιήσαμε και στο αναλυτικό Review μας, είναι Ελληνικής εισαγωγής, και έχει ήδη δεχθεί τη συγκεκριμένη αναβάθμιση. Όπως πάντα, ανάλογα με τη χώρα και την αγορά που προορίζεται κάθε συσκευή, πιθανόν να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση μέχρι να εμφανιστεί η ειδοποίηση για την νέα έκδοση λογισμικού. Το μέγεθος της αναβάθμισης είναι περίπου 600ΜΒ, και απαιτεί τη σύνδεση σε Wi-fi δίκτυο ώστε να “κατεβει” στη συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights