Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Huawei διεκδικεί 1 δισεκατομμύριο δολάρια από την Verizon
verizon

Η Huawei διεκδικεί 1 δισεκατομμύριο δολάρια από την Verizon

απο Kostas Gliatiotis

Είναι προφανές ότι η Huawei δεν είναι μια μικρή εταιρεία που δεν έχει δυνατότητα να αντιδράσει στην παράλογη πολιτική που ασκεί εναντίον της η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Για να δείξει λοιπόν η εταιρεία ότι προφανώς και έχει σκοπό να υπερασπιστεί τα συμφερόντα της, φαίνεται ότι ξεκίνησε να διεκδικεί χρήματα για πατέντες που κατέχει η ίδια, και έχει χρησιμοποιήσει το δίκτυο της Verizon χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της και προφανώς χωρίς να πληρώσει για αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ένα άρθρο του Reuters η Huawei διεκδικεί έως και 1 δισεκατομμύριο δολάρια, για πατέντες που αφορούν πολλούς διαφορετικούς τομείς. Η υποδομή δικτύων είναι ένας μόνο από αυτούς, αφού η εταιρεία κατασκευάζει πολλών ειδών τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, που είναι απαραίτητος και για την εσωτερική λειτουργία πολλών επιχειρήσεων.

Η Verizon από την πλευρά της, φαίνεται να παραδέχεται ότι υπάρχει κάποιο “θέμα”, με την εταιρεία να δηλώνει όμως ότι αφορά και άλλους εκτός από την ίδια. Ουσιαστικά λοιπόν, επιβεβαιώνει ότι και άλλες εταιρείες έχουν καταχραστεί τεχνολογία που ανήκει στην Huawei, και προφανώς και αυτές με τη σειρά τους θα πρέπει καποια στιγμή να πληρώσουν για αυτή τη χρήση.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος της Verizon προχώρησε ένα βήμα ακόμα, και δήλωσε ότι το πρόβλημα αυτό έχει και διεθνείς επεκτάσεις, προφανώς αναφερόμενος και σε εταιρείες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών που επίσης βρίσκονται στην ίδια θέση. Προς το παρόν ουτε η Huawei αλλά ούτε και η Verizon έχουν δώσει περισσότερες πληροφορίες για την πορεία των συζητήσεων μεταξύ τους, και δεν είναι γνωστό από την πλευρά της Huawei το τι σκοπεύει να κάνει και με όλες τις υπολοιπες εταιρείες που χρησιμοποιούν πατέντες της χωρίς την άδεια της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights