Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Έρχεται App Drawer στο MIUI από τη Xiaomi
xiaomi

Έρχεται App Drawer στο MIUI από τη Xiaomi

απο Kostas Gliatiotis

Μια ενδιαφέρουσα προσθήκη φαίνεται ότι ετοιμάζει η Xiaomi για κάποια από τις επόμενες εκδόσεις του MIUI, του γραφικού περιβάλλοντος που έχει σχεδιάσει για τα Smartphones της. Μια δοκιμαστική έκδοση του Mi Launcher, φαίνεται ότι πλέον προσφέρει τη δυνατότητα προβολής των εφαρμογών σε ξεχωριστό μενού, και όχι απλά σε διαφορετικές οθόνες αναμονής.

Οι περισσότεροι ανταγωνιστές της Xiaomi έχουν ήδη προσθέσει αυτή τη δυνατότητα στο δικό τους λειτουργικό σύστημα, και φαίνεται ότι η εταιρεία πλέον θέλει και αυτή να μην “μείνει” πίσω. Ο ξεχωριστός App drawer φαίνεται ότι είναι σχεδιασμένος με πιο “παραδοσιακό” τρόπο, και έχει ξεχωριστό πλήκτρο στο κάτω μέρος της οθόνης ώστε να μπορεί ο χρήστης να μπει στο μενού με τις εγκατεστημένες εφαρμογές.

Η Xiaomi έχει ήδη σχεδιάσει κάτι αντίστοιχο, συγκεκριμένα όμως για το Pocophone F1, που αποτελεί τυπικά ξεχωριστό Brand της εταιρείας. Ο Poco Launcher έγινε στη συνέχεια διαθέσιμος και στο Play Store της Google ώστε να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει κανείς σε οποιοδήποτε Smartphone, κατι που είναι άγνωστο αν θα γίνει και με τον Launcher της “μαμάς” Xiaomi, αν και όταν αυτός διατεθεί και για τα Smartphones της εταιρείας.

Το XDA Developers κατάφερε να “βρει” μια δοκιμαστική έκδοση του Mi Launcher με την συγκεκριμένη αλλαγή, και μπορεί όποιος θέλει να τον κατεβάσει και να τον χρησιμοποιήσει στο Smartphone του. Προς το παρόν είναι σχεδιασμένος να παίζει μόνο σε Smartphones που “τρέχουν” το MIUI, κάτι που σημαίνει ότι μόνο οι χρήστες Smartphones της Xiaomi μπορούν να τον δοκιμάσουν στη συσκευή τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights