Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Gold Sponsor η Office Line στο SQLSaturday

Gold Sponsor η Office Line στο SQLSaturday

απο Kostas Gliatiotis

H Office Line A.E., θέλοντας για μια ακόμα φορά να συμβάλει ως αρωγός στον διαμοιρασμό γνώσης στην ελληνική κοινότητα της πληροφορικής, ήταν Χρυσός Χορηγός του SQLSaturday.

Το SQLSaturday, διοργανώθηκε το Σάββατο 15 Ιονίου στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ Academy, ήταν ένα ολοήμερο τεχνικό & εκπαιδευτικό συνέδριο με ομιλητές διεθνούς φήμης,  που απαρτιζόταν από 10 διαφορετικές ομιλίες και workshops με βασικό θέμα τον SQL Server.

O κ. Αντώνης Χατζηπαυλής διοργανωτής της εκδήλωσης, ιδρυτής του SQLschool.gr & Μicrosoft Data Platform MVP δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Office Line, που ως Χρυσός Χορηγός, στήριξε την προσπάθεια μας να παρέχουμε στους επαγγελματίες της χώρας τεχνολογικές γνώσεις και trends καθώς στη φετινή διοργάνωση φιλοξενήσαμε 9 Microsoft MVP συνέδρους από όλες τις μεριές του κόσμου.»

Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που το SQLSaturday διοργανώνεται στην Ελλάδα και απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το Microsoft Data Platform (SQL Server, Power BI, Azure, R, κ.λπ.) – από αρχάριους έως επαγγελματίες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights