Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Νέο Mediapad M6 σε 8,4 και 10.8 ίντσες

Νέο Mediapad M6 σε 8,4 και 10.8 ίντσες

απο Kostas Gliatiotis

Ένα νέο Tablet ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες η Huawei, το Mediapad M6, σε δύο διαφορετικές εκδόσεις με οθόνη 8.4 αλλά και 19.8 ιντσών.

Τα δύο Tablet έρχονται με την ίδια υψηλή ανάλυση στην οθόνη τους, και συγκεκριμένα 2560 x 1600 pixels, που και στις δύο περιπτώσεις είναι τεχνολογίας LCD. Η μοναδική ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους, εκτός από το μέγεθος της οθόνης, είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας. Η έκδοση με την οθόνη των 10.8 ιντσών έχει μπαταρία χωρητικότητας 7.500 mAh, ενώ η μικρότερη με την οθόνη των 8.4 ιντσών “περιορίζεται” σε 6,100 mAh.

Ο επεξεργαστής και στις δύο εκδόσεις είναι ο κορυφαίος Kirin 980 που σχεδιάζει η ίδια η Huawei και χρησιμοποιεί και στα επίσης κορυφαία P30 Pro και mate 20 Pro τηλέφωνα της. Στα δύο Mediapad M6 θα συνδυάζεται με 4 GB μνήμης RAΜ , που θεωρητικά είναι αρκετή, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι στα 64 ή 128 GB ανάλογα την έκδοση.

Η εταιρεία συνεχίζει να θεωρεί ότι συνεργάζεται με την Google, και τα δύο νέα Tablets θα έρθουν στην αγορά με το Android 9 Pie και το EMUI 9.1 γραφικό περιβάλλον πάνω από αυτό. Πλέον, η εταιρεία έχει τοποθετήσει και επαφές επικοινωνίας με εξωτερικές συσκευές στο κάτω μέρος των δύο Tablets, και προσφέρει το δικό της πληκτρολόγιο που ταυτόχρονα είναι και θήκη προστασίας.

H έκδοση με την οθονη των 10.8 ιντσών έρχεται επίσης με 4 διαφορετικά ηχεία, που είναι ρυθμισμένα και εδώ από την Harman Kardon, όπως και στο αμέσως προηγούμενο Mediapad M5, για δυνατό αλλά και ποιοτικό ήχο.

Πρακτικά θα υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις διαθέσιμες, μια για κάθε μοντέλο με υποστήριξη για 4G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, αλλά και μια ακόμα για το καθένα με υποστήριξη σύνδεσης μόνο σε Wi-fi δίκτυα. Η τιμή για την βασική έκδοση του Mediapad M6 με την οθόνη των 8.4 ιντσών θα ξεκινά στα 290 δολάρια, ενώ η πιο οικονομική έκδοση με την οθόνη των 10,8 ιντσών θα κοστίζει 335 δολάρια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights