Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Μotorola one vision: Κορυφαίες τεχνολογίες με «κινηματογραφική εμπειρία»

Μotorola one vision: Κορυφαίες τεχνολογίες με «κινηματογραφική εμπειρία»

απο John Leondaris

Μία ακόμα ιδιαίτερα αξιόλογη συσκευή παρουσίασε η Motorola στην κατηγορία μέχρι τα 300 ευρώ, όπου παρατηρείται και ο ισχυρότερος ανταγωνισμός.

Πρόκειται για το Μotorola one vision που εκτός από τις κορυφαίες τεχνολογίες που ενσωματώνει στο εσωτερικό του, διαθέτει και μία εξαιρετικά ευρεία Full HD κινηματογραφική οθόνη 21:9 διαστάσεων 6,3 ιντσών, ενώ είναι και ιδιαίτερα ανθεκτικό με 4D Corning Gorilla Glass.

Το πρώτο χαρακτηριστικό του κινητού που ξεχωρίζει είναι η νέα λειτουργία «Night Vision» που δίνει άλλη διάσταση στις φωτογραφίες και τα video υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Χάρη στην παραπάνω τεχνολογία, όπως και στην προηγμένη τεχνολογία Quad Pixel που συνδυάζει τέσσερα pixels σε ένα μεγάλο pixel 1,6μm, ο αισθητήρας 48 MP παρέχει τέσσερις φορές περισσότερη ευαισθησία στο φως, με αποτέλεσμα ιδιαίτερα ευκρινείς φωτογραφίες σε 12 MP, με βελτιωμένη φωτεινότητα και μειωμένο θόρυβο εικόνας.

Ο αισθητήρας οπίσθιας κάμερας 48 megapixel έρχεται επίσης εξοπλισμένος με οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) που αντισταθμίζει τις θολές φωτογραφίες και βίντεο, ενώ το Night Vision επιτρέπει στο χρήστη να τραβήξει φωτεινές, ευκρινείς φωτογραφίες ακόμη και στις πιο σκοτεινές συνθήκες φωτισμού.

Η εμπρόσθια κάμερα των 25 MP προσφέρει επιλογή στα μεγέθη των pixel ανάλογα με την κατάσταση, διασφαλίζοντας ότι ο χρήστης θα τραβήξει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας κάθε φορά. Στο έντονο φως μπορεί να τραβήξει 25 MP selfies με ιδιαίτερα πολλές λεπτομέρειες. Όταν βρίσκεται σε χαμηλό φωτισμό, η τεχνολογία Quad Pixel 1,8μm του επιτρέπει να καταγράφει ιδιαίτερα ευκρινείς selfies.

Επίσης, τo Motorola one vision έρχεται εξοπλισμένο με τα προηγμένα χαρακτηριστικά κάμερας και τα deep learning capabilities του επεξεργαστή octa-core. Η νέα λειτουργία φωτισμού πορτρέτου χρησιμοποιεί τεχνολογία AI για να προσθέσει όμορφα εφέ φωτισμού στο πορτραίτο, ενώ το auto smile capture και η έξυπνη σύνθεση εξασφαλίζουν ότι οι φωτογραφίες είναι πάντα έτοιμες για το Instagram.

Η μπαταρία των 3500 mAh διαρκεί μια ολόκληρη μέρα με μία μόνο φόρτιση, σύμφωνα με την εταιρεία. Όταν έρθει η ώρα για φόρτιση, το TurboPower δίνει έως και 7 ώρες ισχύος σε μόλις 15 λεπτά φόρτισης.

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος φτάνει στα 128 GB, στα οποία μπορούν να προστεθούν έως και 512GB με microSD card. Σε ότι αφορά στη RAM, αυτή θα φτάνει στα 4 GB.

Η Motorola ανακοίνωσε επίσης ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Google για να παρέχει το καλύτερο πιθανό λογισμικό καθώς και μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας για 3 χρόνια και παράλληλα ένα απλό interface στο λειτουργικό σύστημα μέσω του Android One.

Αναφορικά με τη διαθεσιμότητα του κινητού, αυτό θα διατίθεται από τις αρχές Ιουλίου αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων του ομίλου ΟΤΕ (Cosmote – Γερμανός) στα 299 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights