Αρχικη APPS / GAMES Το WhatsApp θα προβάλει το Status των χρηστών σε Facebook Story

Το WhatsApp θα προβάλει το Status των χρηστών σε Facebook Story

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα δυνατότητα φαίνεται ότι δοκιμάζει το WhatsApp, που έκανε την εμφάνιση της στην beta έκδοση της εφαρμογής, που είναι σχεδιασμένη ακριβώς ώστε να δοκιμάζονται νέες δυνατότητες.

Πλέον φαίνεται ότι οι χρήστες του WhatsApp θα έχουν την δυνατότητα να μοιραστούν το Status που έχουν στην εφαρμογή, και να δημιουργήσουν ένα Story στο facebook με βάση αυτό. Η εταιρεία έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει συνδέσει με κάποιο τρόπο την υπηρεσία μηνυμάτων του WhatsApp με το Facebook (τουλάχιστον όχι ακόμα…) και ότι η νέα δυνατότητα χρησιμοποιεί το Sharing API που έτσι και αλλιώς προσφέρει το Android σαν λειτουργικό σύστημα.

Μάλιστα, θεωρητικά οι χρήστες του WhatsApp θα μπορούν να κάνουν Share το Status τους και σε άλλες υπηρεσίες όπως είναι το Instagram. Το Status στην εφαρμογή του WhatsApp είναι μια αντίστοιχη δυνατότητα με τα Stories σε Facebook και Instagram, αφού δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να προβάλει στο “προφίλ” του μια φωτογραφία / εικόνα που αυτός θέλει, για έως και 24 ώρες. Μέχρι στιγμής περιορίζεται στην μια φωτογραφία, και δεν μπορεί να προβάλει συνεχόμενα διαφορετικά Stories όπως το facebook και το Instagram.

Προς το παρόν η δυνατότητα είναι ενεργή μόνο στην δοκιμαστική έκδοση του WhatsApp, και η εταιρεία δεν έχει ξεκαθαρίσει το πότε θα γίνει ευρύτερα διαθέσιμη. Μάλιστα δεν υπάρχει και δυνατότητα αυτόματης κοινοποίησης σε Facebook και Instagram, και κάθε φορά που ένας χρήστης του WhatsApp θέλει να αλλάξει το Status του, θα πρέπει να επιλέξει αν θέλει να το μοιραστεί και σε αυτά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights