Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Δοκιμάζουμε τα AirPods 2 της Apple (Video)
airpods 2

Δοκιμάζουμε τα AirPods 2 της Apple (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Εϊναι δεδομένο πλέον ότι η Apple ξέρει πως να σχεδιάζει εντυπωσιακά προϊόντα, που παρά την υψηλή συνήθως τιμή τους, προσφέρουν αυξημένη λειτουργικότητα αλλά και πρακτικότητα. Τα νέα Airpods 2 της εταιρείας είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα αυτής της πολιτικής, και ταυτόχρονα η συνέχεια των αρκετά επιτυχημένων ακουστικών της εταιρείας.

Έχουμε στα χέρια μας τα νέα Airpods 2 που κυκλοφορούν και στη χώρα μας επίσημα εδώ και λίγο καιρό, και στο συγκεκριμένο βίντεο τα… βγάζουμε από τη συσκευασία τους, τα γνωρίζουμε για πρώτη φορά και εμείς, και φυσικά τα συνδέουμε σε iPhone με το οποίο και είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν “καλύτερα”.

Το βίντεο είναι τόσο μικρό, όσο απλή είναι και η διαδικασία σύνδεσης των Airpods 2 στο iPhone X μας, αλλά και επειδή προφανώς η συνολική τους απόδοση είναι κάτι που χρειάζεται περισσότερο χρόνο και δοκιμή για να κριθεί πιο αντικειμενικά. Προφανώς και τα ακοσυτικά της Apple δεν είναι η πιο απλή και οικονομική λύση που μπορεί να βρει κάποιος διαθέσιμη στην αγορά, δεν παύουν όμως να είναι ταυτόχρονα και από τα καλύτερα ακουστικά που υπάρχουν.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και το αναλυτικό Review τους, καθώς και ένα ακόμα βίντεο με μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι ακριβώς προσφέρουν σε εργονομία και λειτουργικότητα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights