Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Δοκιμάζουμε το OnePlus 7 Pro
oneplus 7 pro

Δοκιμάζουμε το OnePlus 7 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό μετά την επίσημη ανακοίνωση του από την εταιρεία, και επίσης λίγο καιρό πριν ξεκινήσει να πωλείται και επίσημα στη χώρα μας, έχουμε στα χέρια μας το νέο OnePlus 7 Pro. Το Smartphone αποτελεί με διαφορά το καλύτερο αλλά και ακριβότερο που έχει κατασκευάσει η εταιρεία από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα, έρχεται όμως με αρκετα “μοναδικά” χαρακτηριστικα.

Προφανώς και το πιο “ενδιαφέρον” από αυτά θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι η Pop up κάμερα που… βγαίνει από το εσωτερικό του. Πιθανότατα όμως η εντυπωσιακή AMOLED οθόνη των 6,67 ιντσών με το πρακτικά ανύπαρκτο πλαίσιο γύρω της, και τον ρυθμό ανανέωσης των 90Hz είναι ακόμα πιο χρήσιμη σε καθημερινή χρήση.

oneplus 7 pro

Στο συγκεκριμένο βίντεο γνωρίζουμε και εμείς το OnePlus 7 pro, και φυσικά τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσουμε τη δοκιμή του, προκειμένου να έχουμε ετοιμο και το αναλυτικό Review του. Το Smartphone προσφέρει όλα όσα περιμένει κανείς σε αυτή την κατηγορία πλέον, ειδικά με δεδομένο το ότι είναι και σημαντικά πιο ακριβό από τις προηγούμενες συσκευές της OnePlus.

Ο Snapdragon 855 επεξεργαστής της Qualcomm, συνδυάζεται με 8 GB μνήμης RAM στην έκδοση με 256GΒ αποθηκευτικού χώρου που έχουμε στα χέρια μας. Το OnePlus 7 Pro έρχεται με τρεις διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του, η βασική από τις οποίες έχει υψηλή ανάλυση 48ΜΡ και χρησιμοποιεί τον “καθιερωμένο” πλέον IMX586 αισθητήρα της Sony. Συνδυάζεται με OIS, κάτι που δεν θεωρειται δεδομένο σε κάμερες με τόσο υψηλή ανάλυση, ενώ έχει και ένα ιδιαίτερα αποδοτικό διάφραγμα με f/1.6 στον φακό του.

Η δεύτερη κάμερα έχει 3Χ οπτικό zoom αντί του πιο συνηθισμένου 2Χ στις συσκευές των περισσότερων ανταγωνιστών της OnePlus, ενώ έρχεται και αυτή με OIS αλλά ένα πιο περιορισμένο διάφραγμα με f/2.4. Για την τρίτη κάμερα η εταιρεία έχει κάνει μια “σωστή” επιλογή, με ανάλυση 16ΜΡ και υπερ-ευρυγώνιο φακό, το βασικότερο όμως είναι ότι διαθέτει και Auto-focus, μια δυνατότητα που απουσιάζει από κάποιους ανταγωνιστές του Smartphone.

Το OnePlus 7 Pro θα έρθει επίσημα τις επόμενες ημέρες και στη χώρα μας, με την εταιρεία να μην έχει κάνει ακόμα γνωστό αν πρόκειται να φέρει και κάποιες από τις παλαιότερες συσκευές της σαν πιο “οικονομικές” προτάσεις πλέον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights