Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DxO Mark : 83 πόντοι για το Galaxy A50
A50

DxO Mark : 83 πόντοι για το Galaxy A50

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι ανήκει τυπικά στην μεσαία κατηγορία τιμής, το Galaxy A50 της Samsung πέρασε απο το «εργαστήριο» του DxO Mark προκειμένου αυτο να βαθμολογηθεί την απόδοση που έχουν οι τρεις διαφορετικές κάμερες του.

Η συνολική βαθμολογία που πέτυχε το Α50 ειναι 83 πόντοι, και παρότι ειναι προφανως χαμηλότερη απο αυτη των κορυφαίων συσκευών της Samsung αλλά και του ανταγωνισμού της, ειναι απόλυτα αποδεκτό σκορ για την μεσαία κατηγορία τιμής, και σχεδόν ίδιο με αυτο παλαιοτερων συσκευών όπως το iPhone 7 της Apple αλλά και το G7 της LG.

Αναλυτικότερα, συμφωνα με το DxO Mark, το σκορ του Α50 στον τομέα της φωτογραφίας ειναι 85 βαθμοί με καλη χρωματική απόδοση και πολυ καλό δυναμικό εύρος, ενω η λεπτομέρεια που αποτυπώνεται σε κάθε φωτογραφία ειναι απλά στον μεσο ορο για τη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Το Α50 πέτυχε ένα σημαντικά χαμηλότερο σκορ στην εγγραφή βίντεο, με μόλις 79 βαθμούς, που όμως και πάλι θεωρείται αποδεκτό για τα χρήματα του.

Σύμφωνα με το DxO Mark, το Α50 έχει καθυστερεί να εστιάσει περισσότερο απο το συνηθισμένο και κατά τη λήψη φωτογραφιών αλλά και κατά τη λήψη βίντεο. Παρόλα αυτά τονίζει την πολύ καλή σταθεροποίηση της εικονας σε κάθε βίντεο, αλλά και το ξεχωριστό night mode που προσέθεσε με αναβάθμιση και στο Α50 η Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights