Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Δοκιμάζουμε τις τρεις κάμερες του OnePlus 7 Pro
oneplus 7 pro

Δοκιμάζουμε τις τρεις κάμερες του OnePlus 7 Pro

απο Kostas Gliatiotis

To OnePlus 7 Pro, το νεότερο και καλύτερο Smartphone της εταιρείας μέχρι και σήμερα, δεν μπορεί παρά να ακολουθήσει τις απαιτήσεις της αγοράς και να προσφέρει τρεις διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του. Η εταιρεί φρόντισε ώστε τουλάχιστον στα χαρτιά, οι κάμερες αυτές να προσφέρουν ότι καλύτερο μπορούν, τουλάχιστον με δεδομένη και την τιμή πώλησης του.

Στο συγκεκριμένο βίντεο περιγράφουμε σχετικά αναλυτικά τι είναι, και τι μπορεί να κάνει κάθε μια από τις τρεις αυτές κάμερες, με τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα τους. Η βασική από αυτές, εντυπωσιάζει και με την ανάλυση των 48ΜΡ, αλλά κυρίως με τα χαρακτηριστικά της. Το f/1.6 διάφραγμα του φακού της έιναι ιδιαίτερα αποδοτικό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ το OIS είναι μια ευχάριστη προσθήκη, και μάλιστα κάτι που δεν υπάρχει στις περισσότερες συσκευές με κάμερα τόσο υψηλής ανάλυσης.

Το OnePlus 7 Pro επιλέγει το 3Χ οπτικό zoom για την δεύτερη κάμερα του, που παρόλα αυτά έχει προφανώς μειωμένη ανάλυση στα 8MΡ και ένα σημαντικά πιο περιορισμένο f/2.4 διάφραγμα στον φακό της. Παρόλα αυτά διαθέτει και αυτή OIS για σταθερές λήψεις, ενώ με κάποιον τρόπο πετυχαίνει και την λήψη φωτογραφιών με πιο έντονα και ζωντανά χρώμαα σε σύγκριση με την βασική κάμερα.

Η τρίτη κάμερα ακολουθεί την τάση της εποχής, και έχει υπερ ευρυγώνιο φακό, με οπτικό πεδίο 117 μοιρών. Αυτό της επιτρέπει να βγάζει φωτογραφίες με αισθητά μεγαλύτερο πλάνο, ενώ η ανάλυση των 16ΜΡ είναι πρακτικά αρκετή για τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κανείς από αυτή. Το f/2.2 διάφραγμα του φακού περιορίζει και εδώ την απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, παρόλα αυτά υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης εστίασης, κάτι που απουσιάζει αδικαιολόγητα από κάποιες άλλες συσκευές του ανταγωνισμού της OnePlus.

Παρόλα τα πλεονεκτήματα του όμως, το Smartphone έχει και μερικά πρακτικά αδικαιολόγητα μειονεκτήματα. Το περιορισμένο χρωματικό εύρος της βασικής του κάμερας είναι το λιγότερο σημαντικό από αυτά, με την αδυναμία λήψης βίντεο με τις δύο άλλες κάμερες να είναι σαφώς πιο ενοχλητική. Ταυτόχρονα, το Night Mode περιορίζεται και αυτό μόνο στη βασική κάμερα, την στιγμή που η Huawei για παράδειγμα προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του και στις τρεις κάμερες των P30, P30 Pro αλλά και του Mate 20 Pro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights