Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ενημέρωση Λογισμικού για το Huawei P30 Pro
p30 pro

Ενημέρωση Λογισμικού για το Huawei P30 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα ενημέρωση λογισμικού ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες να διατίθεται επίσημα για το P30 Pro της Huawei. Η νεότερη έκδοση φέρνει αρκετές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς, αλλά και μερικές ακόμα δυνατότητες. Η πιο χρήσιμη από αυτές, είναι η επιλογή του DC Dimming από τις ρυθμίσεις της οθόνης.

Η επιλογή αυτή, αλλάζει τον τρόπο που τροφοδοτείται με ρεύμα η οθόνη του P30 Pro, προκειμένου να “εξαφανιστεί” το φαινόμενο που σε κάποιες πολύ συγκεκριμένες συνθήκες εμφανίζεται “τρέμουλο” στον φωτισμό της. Μαζί όμως με το DC Dimmig, η ενημέρωση φέρνει μερικές ακόμα αλλαγές.

Το Bluetooth έχει βελτιωμένη λειτουργία πλέον, με την εταιρεία να αναφέρει ότι η μετάδοση δεδομένων γίνεται πλέον με καλύτερη αξιοπιστία και απόδοση. Μάλιστα σύμφωνα με την εταιρεία, η αναβάθμιση εξαφανίζει το Lag στην μετάδοση σε ασύρματα ακουστικά, με καλύτερο συγχρονισμό κατά την αναραπαγωγή βίντεο.

Η κάμερα έχει και αυτή με τη σειρά της δεχθεί επιπλέον βελτιώσεις στην απόδοση της, με την Huawei να αναφέρει ότι πλέον οι φωτογραφίες αποθηκεύονται με πιο “φυσικά” και αυθεντικά χρώματα. Η αναπαραγωγή βίντεο από την μπροστινή κάμερα έχει βελτιωθεί επίσης σημαντικα, όπως και η λεπτομέρεια που περιέχει κάθε φωτογραφία.

Τέλος, η εταιρεία αναφέρει ότι έχει βελτιωθεί η έτσι και αλλιώς πολύ καλή απόδοση του αισθητήρα αποτυπωμάτων που βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη του P30 Pro. Μάλιστα προτείνει στους ιδιοκτήτες του Smartphone να καταχωρήσουν από την αρχή το δακτυλικό τους αποτύπωμα προκειμένου να έχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Η ενημέρωση έχει μέγεθος μόλις 236ΜΒ, που είναι αρκετά μικρό με δεδομένο τον αριθμό των βελτιώσεων που περιέχει. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι με μια ακόμα αναβάθμιση λογισμικού, η εταιρεία δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται να συνεχίσει να υποστηρίζει αλλά και να βελτιώνει τα προϊόντα της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights