Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ SingularLogic: Νέος επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος

SingularLogic: Νέος επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος

απο John Leondaris

Η SingularLogic ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, κατόπιν της αποχώρησης του Γιώργου Κωνσταντόπουλου.

Ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος αποτελεί ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη στην αγορά των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στη χώρα μας, διατηρεί πολυετή σχέση συνεργασίας με τη SingularLogic.

Είναι επίσης ιδρυτής και CEO της SenseOne Technologies, η οποία είναι μέλος του ομίλου SingularLogic από το 2016, ενώ έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος των εταιρειών Computer Project, Sitec, SingularLogic Business Services, καθώς και σύμβουλος διοίκησης στις εταιρείες Singular Software, Ideal Group και SingularLogic Group.

Ακόμα, είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Ελλάδας (ΣΕΠΕ) επί 20 έτη (1995-2015), κατείχε τη θέση του Α’ εκτελεστικού αντιπροέδρου του ΣΕΠΕ επί 12 έτη (2003-2015), υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της «Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.» (2004-2005), καθώς και μέλος εθνικών συμβουλίων και επιτροπών με αντικείμενο τη διαμόρφωση της Εθνικής στρατηγικής για τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (2000-2013).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights