Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Creative Outlier Gold: True Wireless In-Ear Ακουστικά
Outlier Gold

Creative Outlier Gold: True Wireless In-Ear Ακουστικά

απο Kostas Gliatiotis

Η Creative Technology Ltd ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα των Creative Outlier Gold, το οποίο ακολουθεί τα επιτυχημένα Creative Outlier Air, που επαναπροσδιόρισαν την αγορά των TRUE WIRELESS ασύρματων ακουστικών συνδυάζοντας εξαιρετική ηχητική απόδοση με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με τα Outlier Gold, οι χρήστες μπορούν να προσβλέπουν σε ολοκαίνουργιες βελτιώσεις που θα θέσουν ένα νέο πρότυπο σε αυτήν την κατηγορία.

Δωρεάν Ενεργοποίηση του Super XFi Λογισμικού

Τα Outlier Gold είναι τα πρώτα ακουστικά που μπορούν να ενεργοποιήσουν το λογισμικό Super X-Fi με την εφαρμογή SXFI και την μοναδική εμπειρία ακρόασης που προσφέρει. Μέσω Bluetooth σύνδεσης με την εφαρμογή SXFI, τα Outlier Gold θα ξεκλειδώνουν ασύρματα την τεχνολογία επεξεργασίας λογισμικού Super X-Fi της εφαρμογής με τοπικά αρχεία μουσικής ΔΩΡΕΑΝ. Η εφαρμογή SXFI είναι διαθέσιμη από το Google Play Store και το Apple App Store.

Τα Outlier Gold, σε συνδυασμό με την τεχνολογία Super X-Fi, αναπαράγουν τη φυσική ηχητική σκηνή ενός συνόλου ηχείων σε ένα στούντιο, αποδίδοντας την ίδια ευρύτατη εμπειρία, λεπτομέρεια, ευρυχωρία και ρεαλισμό. Με αυτά τα εξαιρετικά ελαφριά ακουστικά, οι χρήστες θα αισθάνονται ότι τα ακουστικά τους έχουν εξαφανιστεί, ενώ απολαμβάνουν φυσικό ήχο, που δεν συγκρίνεται με άλλα ασύρματα ακουστικά.

Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής MP3, το λογισμικό Super X-Fi δεν αναπαράγει περιεχόμενο συνεχούς ροής από τα YouTube, Spotify κ.α. Οι χρήστες που επιθυμούν να απολαύσουν την πλήρη δυνατότητα Super X-Fi από οποιοδήποτε περιεχόμενο, θα πρέπει να σκεφτούν την απόκτηση ενός από τα SXFI AMP, SXFI AIR και SXFI AIR C, την πλήρη σειρά Super X-Fi συσκευών της Creative.

Αντοχή για Πραγματικά Ασύρματα Ακουστικά

Με 14 ώρες απόδοση ανά φόρτιση που ξεπερνά και αυτή των Outlier Air, τα Outlier Gold κατέχουν το μεγαλύτερο χρόνο αναπαραγωγής στα ασύρματα ακουστικά. Σε συνδυασμό με τη συνοδευτική θήκη φόρτισης, προσφέρει τον απίστευτο συνολικό χρόνο αναπαραγωγής έως και 39 ώρες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights