Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Δοκιμάζουμε το νέο Nokia 2.2 (Video)
nokia

Δοκιμάζουμε το νέο Nokia 2.2 (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Η Nokia είναι σίγουρα από τις εταιρείες που έχουν τα τελευταία χρόνια, σταθερή και “σοβαρή” παρουσία στην χαμηλή και μεσαία κατηγορία τιμής. Η εταιρεία φροντίζει να ανανεώνει συχνά την γκάμα της σε αυτές, προκειμένου να προσφέρει συσκευές που καλύπτουν τις εκάστοτε απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού.

Το Nokia 2.2 είναι η νεότερη μέχρι στιγμής, και ταυτόχρονα οικονομικότερη πρόταση της εταιρείας στην Ελληνική αγορά. Η τιμή πώλησης του είναι από περίπου 160 ευρώ για την… μεγαλύτερη από τις δύο εκδόσεις, με 32GB αποθηκευτικού χώρου και 3 GB μνήμης RAM, με την δεύτερη να είναι περίπου στα 130 ευρώ με 16GB και 2GB μνήμης RAM αντίστοιχα.

Σε αυτά τα χρήματα, το Nokia 2.2 προσφέρει ουσιαστικά ότι και ο ανταγωνισμός του, και προσπαθήσει να ξεχωρίσει με πολύ συγκεκριμένους τρόπους , όπου αυτού είναι δυνατόν. Το επιχείρημα της εταιρείας, είναι προφανώς η συμμετοχή του Smartphone στο Android One πρόγραμμα της Google. Με αυτό, εξασφαλίζεται ότι σαν συσκευή θα λαμβάνει ενημερώσεις σε νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος για 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, αλλά και ενημερώσεις ασφαλείας για έναν επιπλέον χρόνο.

Για την κατηγορία τιμής που ανήκει το Nokia 2.2 οι αναβαθμίσεις αυτές είναι κάτι που δεν θεωρείται δεδομένο από πολλούς κατασκευαστές, και σίγουρα ένα πλεονέκτημα για όσους ενδιαφέρονται να έχουν την νεότερη διαθέσιμη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google. Στο εσωτερικό του Nokia 2.2 βρίσκεται ο Helio A22 επεξεργαστής της Mediatek, που αποτελεί ουσιαστικά την πιο οικονομική λύση που έχει διαθέσιμη η εταιρεία για συσκευές αυτού του είδους. Η μεγαλύτερη από τις δύο εκδόσεις, που έχουμε στα χέρια μας, έρχεται με 3 GB μνήμης RAM, που σε συνδυασμό με το Stock Android και τις θεωρητικά μικρότερες απαιτήσεις του, προσφέρουν μια σχετικά “άνετη” καθημερινή χρήση στον ιδιοκτήτη του.

Στον τομέα της κάμερας, το Nokia 2.2 έρχεται με μια βασική κάμερα των 13ΜΡ η οποία δεν “συνοδεύεται” από κάποιο δεύτερο αισθητήρα. Ο φακός της έχει ένα διάφραγμα f/2.2 που δεν επιτρέπει σε πολύ φως να … φτάσει στον αισθητήρα, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα οικονομικό Smartphone. Για την οθόνη του Smartphone η εταιρεία έχει επιλέξει ένα LCD Panel με διαγώνιο 5.71 ιντσών, και την τυπική ανάλυση των 1520 x 720 pixels, που είναι αρκετή για να προβάλλονται τα πάντα σε λογική ευκρίνεια και ποιότητα.

Τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσει και το αναλυτικό μας Review, με δείγματα από την κάμερα του Nokia 2.2 αλλά και μια πιο … λεπτομερή περιγραφή του πως είναι σε καθημερινή χρήση, για όσους θέλουν μια συσκευή απλά για να κάνουν τη δουλειά τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights