Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Έχουμε στα χέρια μας το νέο Xiaomi Mi A3 (Unboxing Video)
mi a3

Έχουμε στα χέρια μας το νέο Xiaomi Mi A3 (Unboxing Video)

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi φημίζεται για την ικανότητα της να κατασκευάζει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές συσκευές, με κόστος συνήθως αρκετά χαμηλότερο από αυτό των ανταγωνιστών της. Η εταιρεία πριν λίγο καιρό παρουσίασε επίσημα το νέο Mi A3, που αποτελεί την νεότερη της πρόταση στην κατηγορία των Smartphones που “τρέχουν” το Android της Google στην Stock μορφή του. Μάλιστα το Smartphone συμμετέχει στο Android One πρόγραμμα της Google, κάτι που “δεσμεύει” την Xiaomi να παρέχει ενημερώσεις σε νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος για δύο χρόνια, αλλά και ενημερώσεις ασφαλείας για έναν επιπλέον χρόνο.

Στο συγκεκριμένο βίντεο … βγάζουμε το Mi A3 από τη συσκευασία του, και το γνωρίζουμε και εμείς για πρώτη φορά από κοντά, και μάλιστα σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό και ξεχωριστό μπλέ χρώμα. Το Smartphone είναι μια αισθητή αναβάθμιση στον τομέα του σχεδιασμού σε σύγκριση με τις αμέσως προηγούμενες προτάσεις της σειράς Mi A από την Xiaomi.

Ταυτόχρονα όμως, έχει και αρκετές βελτιώσεις στον τομέα του Hardware αλλά και της κάμερας. Αρχικά να ξεκινήσουμε από την οθόνη, που είναι πλέον τεχνολογίας AMOLED. Η xiaomi είναι η μοναδική εταιρεία εκτός από τη Samsung, που καταφέρνει να “φέρει” μια οθόνη αυτής της τεχνολογίας στην μεσαία κατηγορία τιμής. Για να το πετύχει αυτό όμως με λογικό κόστος, έχει “θυσιάσει” την υψηλή ανάλυση της, και έτσι η οθόνη του Mi A3 είναι στα 1520×720 pixels. Παρόλα αυτά, έχει ενσωματωμένο αισθητήρα αποτυπωμάτων, κάτι που επίσης είναι ασυνήθιστο σε αυτό το κόστος.

Στον τομέα της κάμερας, το Mi A3 ακολουθεί την τάση της εποχής του, και προσφέρει συνολικά τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του. Η βασική από αυτές έχει ανάλυση 48ΜΡ και ένα “αποδοτικό” f/1.8 διάφραγμα στον φακό της. Η δεύτερη έχει έναν υπερ ευρυγώνιο φακό για σημαντικά μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία, έστω και με χαμηλότερη ανάλυση στα 8ΜΡ. Τέλος, η τρίτη κάμερα είναι ουσιαστικά ένας αισθητήρας “βάθους” αφού χρησιμοποιείται μόνο σε φωτογραφίες με θολό φόντο.

Το Mi A3 τέλος κρύβει τον Snapdragon 665 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του, που όπως δηλώνει και η ονομασία του, αποτελεί μια μικρή βελτίωση του Snapdragon 660 που είχε το αμέσως προηγούμενο Mi A2 αλλά και πολλές ακόμα συσκευές της Xiaomi. Συνδυάζεται με 4GB μνήμης RAM στην βασική έκδοση, και 64GB αποθηκευτικού χωρου.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα ολοκληρώσουμε την αναλυτική δοκιμή του Mi A3 και θα επιστρέψουμε με το συνολικό Review μας αλλά και μερικά ακόμα βίντεο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights