Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα καλύτερα Huawei smartphones και gadgets σε super τιμές

Τα καλύτερα Huawei smartphones και gadgets σε super τιμές

απο Kostas Gliatiotis

Είναι καλοκαίρι και συνεχίζονται οι μοναδικές προσφορές σε smartphones και gadgets που θα σε κάνουν να απολαύσεις το υπόλοιπο του καλοκαιριού σου. Η ποιότητα και η καινοτομία της Huawei θα σου προσφέρουν ακόμα ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο τεχνολογία ότι τύπος κι αν είσαι. Είτε ψάχνεις το απόλυτο φωτογραφικό smartphone, είτε κάτι πιο προσιτό ή ακόμα και κάποιο tablet, στο δίκτυο συνεργατών της Huawei θα βρεις τη λύση για σένα και τους αγαπημένους σου, μέσα από πλούσια δώρα και απίστευτες τιμές.

Σε όλα τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα των συνεργατών της Huawei, μπορείς να βρεις ότι χρειάζεσαι σε τιμές έκπληξη! Τώρα με την αγορά του HUAWEI P30 Pro ή του HUAWEI P30 μπορείς να έχεις ένα καταπληκτικό δώρο της επιλογής σου! Αν πάντα ήθελες να είσαι smart, το smartwatch HUAWEI Watch GT Active, μπορεί να είναι το δώρο που θα σε συντροφεύει σε κάθε σου βήμα, στη θάλασσα ή στο βουνό. Αν βέβαια θέλεις ένα επιπλέον smartphone, για εσένα ή για κάποιον αγαπημένο σου, τότε μπορείς να επιλέξεις το καταπληκτικό HUAWEI Y7 2019. Το tablet HUAWEI MediaPad T5 με τις 10 ίντσες και το WiFi, αποτελεί ακόμα μια επιλογή που μπορείς να κάνεις με την αγορά του HUAWEI P30 Pro ή του HUAWEI P30 για ένα μοναδικό καλοκαίρι. Μπορεί όμως να μη χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από ένα top smartphone και σε αυτή την περίπτωση θα βρεις μια ακόμα επιλογή μείωσης τιμής με την αγορά του HUAWEI P30 Pro ή του HUAWEI P30 σε όλους τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες.

Αν πάλι θέλεις να αγγίζεις την κορυφή χωρίς ιδιαίτερους συμβιβασμούς, κάποιες εξαιρετικές προτάσεις είναι το HUAWEI P30 lite ή το HUAWEI P20 lite σε απίστευτα δροσιστικές τιμές που σίγουρα θα σε μαγνητίσουν.

Για εσένα που σ’ ενδιαφέρει να κινηθείς προς τη σειρά HUAWEI Mate, θα βρεις, μια ακόμα υπέροχη πρόταση με το HUAWEI Mate 20 Lite στο δίκτυο των συνεργατών της Huawei σε φανταστική τιμή για να μπορέσεις ακόμα πιο εύκολα να αποκτήσεις εμπειρία από μια κορυφαία σειρά smartphones και να γνωρίσεις την ποιότητα, την καινοτομία και τη φιλοσοφία της Huawei.

android q

Kάτι πιο νεανικό από τη σειρά Υ, είναι το  HUAWEI Y5 2018 με την μεγάλη οθόνη του, την ενισχυμένη μπαταρία, τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου face unlock και τη δυνατότητα για 2 sim και 1 microSD. Με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι το ιδανικό smartphone για τις καλοκαιρινές σου διακοπές σε ακόμα πιο προσιτή τιμή!

Αυτό το καλοκαίρι θα βρεις το HUAWEI MediaPad T5 και στις δύο εκδόσεις, την LTE (με την κάρτα sim 4G) και την WiFi έκδοση σε καταπληκτική καλοκαιρινή τιμή. Το HUAWEI MediaPad T5 των 10 ιντσών είναι λεπτό, ελαφρύ, ανθεκτικό, με συμμετρικό μεταλλικό σώμα και εκπληκτική οθόνη. Ο επεξεργαστής του είναι ταυτόχρονα αποδοτικός σε ισχύ και οικονομικός σε κατανάλωση μπαταρίας και αν έχεις παιδιά, η εξειδικευμένη λειτουργία KidsCorner θα σου φανεί πολύτιμη.

 

Ανακάλυψε όλες τις προσφορές σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα και αναβάθμισε το καλοκαίρι σου!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights