Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Selfies με Auto focus στο Galaxy A80 με αναβάθμιση
galaxy a80

Selfies με Auto focus στο Galaxy A80 με αναβάθμιση

απο Kostas Gliatiotis

Η περιστρεφόμενη κάμερα του νέου Galaxy A80 της Samsung είναι με διαφορά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του, και ίσως το μοναδικό που μπορεί να δικαιολογήσει την υψηλή τιμή πώλησης του. Παρόλα αυτά η κάμερα μέχρι σήμερα είχε ένα συγκεκριμένο και μάλλον… ανεξήγητο μειονέκτημα , αφού κατά την λήψη Selfie φωτογραφιών, δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Auto Focus που διαθέτει.

Αυτό φαίνεται ότι διορθώνεται πλέον, με μια αναβάθμιση λογισμικού που έκανε διαθέσιμη Samsung, και θα επιτρέπει στην βασική κάμερα των 48ΜΡ να χρησιμοποιεί το Auto focus ακόμα και όταν έχει… περιστραφεί προκειμένου να βγάλει μια Selfie. Η δυνατότητα αυτή θα συνεχίσει να απουσιάζει πλήρως όμως από τη δεύτερη κάμερα με τον υπερ ευργυγώνιο φακό και την ανάλυση των 8ΜΡ, αφού τεχνικά και μηχανικά δεν έχει καθόλου auto focus. Αυτό αποτελεί μια από τις πλέον αδικαιολόγητες ελλείψεις σε ένα Smartphone με αυτό το κόστος.

Η ενημέρωση λογισμικού περιλαμβάνει επίσης τις βελτιώσεις ασφαλείας για τον μήνα Ιούλιο από την Google για το ίδιο το Android αλλά και γενικότερες βελτιώσεις στην απόδοση της κάμερας, τις οποίες η Samsung δεν αναφέρει συγκεκριμένα.

Όπως πάντα, η αναβάθμιση διατίθεται σταδιακά ανά χώρα, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να φτάσει σε όλα τα Galaxy A80 που έχουν πουληθεί στην Ευρώπη και όχι μόνο. Συγκεκριμένα στη χώρα μας, ανάλογα με το σε ποια αγορά προοριζόταν αρχικά κάθε Galaxy A80 από την παράλληλη αγορά του Σκρουτζ, θα λάβει την αναβάθμιση στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights