Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Wind: Τα οικονομικότερα 4G smartphones
wind

Wind: Τα οικονομικότερα 4G smartphones

απο Kostas Gliatiotis

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις συνεχίζονται στη WIND και προσφέρουν τα οικονομικότερα 4G smartphones της αγοράς με οθόνη 5’’.

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών προσφορών αποκλειστικά στη WIND, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν από σήμερα και έως τις 31 Αυγούστου smartphones 4G τεχνολογίας στην χαμηλότερη τιμή, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν τα παρακάτω:

  • Fluo F: από 59,90€ στα 49,90€ με κάμερα 8MP & μνήμη RΟΜ 16GB
  • Alcatel 1: από 69,90€ στα 49,90€ με κάμερα 5MP & επεξεργαστή Quad – core
  • Fluo F Plus: από 69,90€ στα 54,90€ με οθόνη HD, κάμερα 13MP & μνήμη RAM 2GB

Η WIND με το συνεχώς εξελισσόμενο δίκτυο τελευταίας γενιάς και κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας, προσφέρει αυτό το καλοκαίρι στους πελάτες της τη δυνατότητα να ζήσουν την πιο σύγχρονη εμπειρία που τους παρέχει η 4G τεχνολογία απλά και μόνο με την χρήση των οικονομικότερων smartphones της αγοράς. Με σύμμαχο τα έξυπνα τηλέφωνα και το 4G/4G+ δίκτυο της WIND οι πελάτες θα περάσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι απολαμβάνοντας υψηλές ταχύτητες, εμπλουτισμένες υπηρεσίες και αδιάκοπη επικοινωνία, όπου κι αν βρίσκονται.

Επιπλέον, όσοι καταναλωτές κάνουν τις αγορές τους με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα yellow, κερδίζουν το 15% της αξίας των αγορών τους σε yellows.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND ή το www.wind.gr .

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights