Αρχικη ΦΗΜΕΣ Δύο 40MP κάμερες στο επόμενο Huawei Mate 30 Pro
mate 30 pro

Δύο 40MP κάμερες στο επόμενο Huawei Mate 30 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Όσο πλησιάζει η στιγμή της ανακοίνωσης του επόμενου κορυφαίου Mate 30 pro από την Huawei, τόσο περισσότερες πληροφορίες αλλά και “φήμες” θα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η νεότερη από αυτές, θέλει το Smartphone να έχει στο πίσω μέρος του δύο διαφορετικές κάμερες με υψηλή ανάλυση 40ΜΡ, μαζί με μια ακόμα με 5Χ οπτικό zoom.

Η Huawei φαίνεται ότι αυτή τη φορά θα εστιάσει περισσότερο στον τομέα του βίντεο, με το Mate 30 Pro να έχει δύο κάμερες με τόσο υψηλή ανάλυση για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Η βασική από αυτές θα χρησιμοποιεί τον ίδιο RYYΒ αισθητήρα που η εταιρεία παρουσίασε με το P30 Pro, και θα έχει την ίδια εντυπωσιακή απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Η δεύτερη κάμερα των 40ΜΡ όμως, φαίνεται ότι θα έχει υπερ ευρυγώνιο φακό, κάτι που μέχρι στιγμής κανένα άλλο Smartphone δεν προσφέρει με τόσο υψηλή ανάλυση. Μάλιστα, φαίνεται ότι η κάμερα αυτή θα έχει και μεγάλο φυσικό μέγεθος σαν αισθητήρας, προκειμένου να έχει το ίδιο καλή απόδοση όσο και η βασική κάμερα στις φωτογραφίες αλλά και τα βίντεο.

Για την τρίτη κάμερα τώρα, η εταιρεία φαίνεται ότι θα επιλέξει την ίδια λύση με το κορυφαίο της P30 Pro, με ανάλυση 8ΜΡ και τηλεσκοπικό φακό που θα προσφέρει 5Χ zoom. Με δεδομένο το ότι μέχρι και σήμερα, αυτό αποτελεί κάτι το ξεχωριστό στον τομέα των Smartphones, η επιλογή της είναι μάλλον σωστή.

Μέχρι τον Οκτωβριο που πιθανότατα θα παρουσιαστεί και επίσημα το Mate 30 Pro, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχουμε αρκετές ακόμα πληροφορίες για τις επιδόσεις και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights