Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung : Επίσημα ο νέος Exynos 9825 στα 7nm

Samsung : Επίσημα ο νέος Exynos 9825 στα 7nm

απο Kostas Gliatiotis

Μια βελτιωμένη έκδοση του επεξεργαστή που χρησιμοποιούν ήδη τα τρία Galaxy S10 παρουσίασε η Samsung, με την ονομασία του να δηλώνει και αυτή τις περιορισμένες αλλαγές. Ο Exynos 9825 είναι ταυτόχρονα και ο πρώτος επεξεργαστής της εταιρείας που κατασκευάζεται στα 7nm, από τα … 8nm του Exynos 9820.

Σύμφωνα με τη Samsung, η ουσιαστική διαφορά του Exynos 9825 είναι η βελτιωμένη απόδοση στον τομέα των γραφικών. Η διαφορετική τεχνική κατασκευής επιτρέπει στην Mali G76 κάρτα γραφικών στο εσωτερικό του, να αποδίδει διαφορετικά σε σύγκριση με αυτή του Exynos 9820. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να έχει την ίδια απόδοση με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας αλλά και μειωμένη παραγωγή θερμότητας, ή να αποδίδει λίγο καλυτερα, ανάλογα με την περίπτωση.

Σε όλους τους υπόλοιπους τομείς η εταιρεία δεν έχει κάνει κάποια αλλαγή, και έτσι ο Exynos 9825 έχει την ίδια διάταξη στο εσωτερικό του. Οι 2 Custom πυρήνες επεξεργασίας που έχει σχεδιάσει η ίδια η Samsung, συνεχίζουν να έχουν σαν μέγιστη ονομαστική συχνότητα τα 2.8GHz, και συνδυάζονται με δύο ακόμα Α-75 και τέσσερις μικρότερους Α-55 της ARM.

O Exynos 9825 προσφέρει υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, όμως συνεχίζει να απαιτεί την χρήση του Shannon 5100 modem, κάτι που σημαίνει ότι προς το παρόν η Samsung δεν μπορεί να προσφέρει 5G συνδεσιμότητα σε όλες τις συσκευές με τον επεξεργαστή στο εσωτερικό τους.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο νέος επεξεργαστής θα είναι αυτός που θα βρίσκεται στο εσωτερικό του Galaxy Note 10 που πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα από τη Samsung σήμερα, σε μερικές ώρες από τώρα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights