Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Note10: Επίσημα αποκαλυπτήρια για τη νέα κινητή ναυαρχίδα της Samsung

Galaxy Note10: Επίσημα αποκαλυπτήρια για τη νέα κινητή ναυαρχίδα της Samsung

απο John Leondaris

Το πολυαναμενόμενο Galaxy Note10 παρουσίασε αργά το βράδυ της Τετάρτης 7 Αυγούστου και επίσημα η Samsung.

Η νέα συσκευή έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια σε κάθε στοιχείο της.

Για πρώτη φορά το Galaxy Note θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη οθόνης (6,3 και 6,8 ίντσες, η καλύτερη οθόνη που έχει βγάλει μέχρι σήμερα η Samsung, σύμφωνα με την ίδια), και θα διαθέτει φυσικά το γνωστό S Pen αλλά με ιδιαίτερα αναβαθμισμένες δυνατότητες.

Οθόνη

Η «κινηματογραφική» infinity οθόνη του Galaxy Note10 που εκτείνεται από άκρη σε άκρη (edge-to-edge), δεν έχει σχεδόν καθόλου πλαίσιο (bezel-less) ενώ η μικρή οπή στο κέντρο της οθόνης για την εμπρόσθια κάμερα, είναι όσο γίνεται μικρότερη ώστε να πιάνει το μικρότερο δυνατό χώρο στην οθόνη.

Η οθόνη είναι τεχνολογίας Dynamic AMOLED, με HDR10+ πιστοποίηση και δυναμική χαρτογράφηση τόνων (dynamic tone mapping) ώστε οι φωτογραφίες και τα βίντεο προβάλλονται φωτεινότερα και με μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων, σε σύγκριση με προηγούμενες Note συσκευές, σύμφωνα με την εταιρεία.

Σύμφωνα επίσης με τη Samsung, η οθόνη διαθέτει πιστοποίηση από το UL1 και 98% ομοιομορφία χρώματος και φωτεινότητας, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένη για την προστασία των ματιών του χρήστη, καθώς μειώνει το μπλε φως ενώ παράλληλα διατηρεί την ποιότητα του χρωματικού εύρους, για άνετη θέαση.

Παραγωγικότητα

Το νέο Galaxy Note10 διαθέτει νέες τεχνολογίες, ενισχυμένες δυνατότητες και «έξυπνες» επιλογές, ώστε να παρέχει στο χρήστη την ελευθερία να εργαστεί με πιο παραγωγικό τρόπο.

Μετατροπή χειρόγραφου σε ψηφιακό κείμενο: Το Galaxy Note10 φέρνει νέες δυνατότητες στο επανασχεδιασμένο uni-body S Pen. Οι χρήστες του Note10 μπορούν να κρατήσουν σημειώσεις, να μετατρέψουν τα χειρόγραφά τους σε ψηφιακό κείμενο με το Samsung Notes και να το αποθηκεύσουν σε διαφορετικές μορφές αρχείων, όπως το Microsoft Word.

Οι χρήστες επίσης μπορούν να εξατομικεύσουν τις σημειώσεις τους μικραίνοντας, μεγαλώνοντας ή αλλάζοντας το χρώμα της γραμματοσειράς. Πολύ εύκολα, οι σημειώσεις μιας συνάντησης μπορούν να μορφοποιηθούν και να διαμοιραστούν και η έμπνευση της στιγμής να μετατραπεί σε επεξεργάσιμο αρχείο.

Εξέλιξη του S Pen: Το Galaxy Note10 διαθέτει Bluetooth χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας ώστε να διαρκεί περισσότερο, ενώ με την προσθήκη δυνατοτήτων χειρονομιών, επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν συγκεκριμένες λειτουργίες της συσκευής με το S Pen.

Με την παραχώρηση πρόσβασης στο SDK (Software Development Kit), οι developers μπορούν να δημιουργήσουν εξατομικευμένους ελέγχους που επιτρέπουν στους χρήστες να παίζουν ή να χρησιμοποιήσουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές με χειρονομίες.

Samsung DeX για PC: Το Galaxy Note10 διευρύνει τις δυνατότητες του Samsung DeX, διευκολύνοντας τους χρήστες να δουλεύουν μέσω του smartphone τους και ενός PC ή Mac. Με μια απλή, συμβατή USB σύνδεση, οι χρήστες μπορούν να κάνουν drag and drop αρχεία από τη μια συσκευή στην άλλη και να χειριστούν τις αγαπημένες τους mobile εφαρμογές με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή τους, ενώ τα αρχεία τους παραμένουν ασφαλή στο smartphone τους με τη βοήθεια του Samsung Knox.

Σύνδεση με Windows: Το Galaxy Note10 ενσωματώνει τη λειτουργία για σύνδεση σε Windows (link to Windows) κατευθείαν από τις γρήγορες ρυθμίσεις της συσκευής. Με ένα μόνο κλικ, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στο Windows 10 PC τους. Εκεί, μπορούν να δουν τις ειδοποιήσεις τους, να στείλουν και να λάβουν μηνύματα, και να δουν πρόσφατες φωτογραφίες χωρίς να διακόψουν την εργασία τους για να ελέγξουν το smartphone τους.

Κάμερα

Σύμφωνα με τη Samsung, με το Galaxy Note10 οι δημιουργοί περιεχομένου και οι καθημερινοί χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν εργαλεία αιχμής, για να καταγράψουν βίντεο και φωτογραφίες πολύ υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας πως τα κανάλια, τα stories και τα posts τους θα ξεχωρίσουν.

Premium τεχνολογία βίντεο: Το Galaxy Note10 επιτρέπει στους χρήστες να μαγνητοσκοπήσουν απίθανα βίντεο επαγγελματικού επιπέδου, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό. Η λειτουργία Live Focus Video προσθέτει την αίσθηση βάθους πεδίου, μέσω της θόλωσης φόντου, εστιάζοντας σε συγκεκριμένο θέμα. Με τη νέα λειτουργία Zoom in Mic, οι χρήστες μπορούν να απομονώσουν τον περιβάλλοντα ήχο και να εστιάσουν στο επιθυμητό θέμα, δυναμώνοντας την ένταση. Η νέα και ανανεωμένη λειτουργία Super Steady σταθεροποιεί τη λήψη, και είναι διαθέσιμη στη λειτουργία Hyperlapse για σταθερά time-lapse βίντεο.

Γρήγορη και εύκολη επεξεργασία βίντεο: Μετά την καταγραφή του βίντεο, οι χρήστες Galaxy Note10 μπορούν να επεξεργαστούν το περιεχόμενο στη στιγμή απευθείας από το smartphone τους. Η λειτουργία Video Editor αναδεικνύεται με το S Pen, ώστε οι χρήστες να επιλέγουν εύκολα και με ακρίβεια τη στιγμή που θέλουν να επεξεργαστούν. Για δημιουργούς που αποζητούν ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στο περιεχόμενο, το Adobe Rush του Galaxy Note10 διαθέτει μια προηγμένη σουίτα εργαλείων επεξεργασίας, πλέον μεγαλύτερης ακρίβειας με το S Pen.

Screen Recorder: Για τους gamers που θέλουν να προσθέσουν μια προσωπική πινελιά στα streams τους, ή τους vloggers που θέλουν να ενισχύσουν τα εκπαιδευτικά τους βίντεο, το Galaxy Note10 παρουσίασε το screen recorder. Οι χρήστες μπορούν να μαγνητοσκοπήσουν εύκολα την οθόνη τους, να προσθέσουν reactions χρησιμοποιώντας τη selfie κάμερα (picture-in-picture) και να χρησιμοποιήσουν το S Pen για σημειώσεις καθώς μαγνητοσκοπούν, για πιο διασκεδαστικά και διαδραστικά βίντεο.

AR Σκίτσο και 3D Scanner: To Galaxy Note10 ενσωματώνει κορυφαίες λειτουργίες Augmented Reality και 3D στην κάμερα. Σε συνδυασμό με την Ultra Wide κάμερα, ξεδιπλώνει έναν ολοκαίνουριο κόσμο δυνατοτήτων για τους δημιουργούς. Με τη λειτουργία AR Σκίτσο και τη χρήση του S Pen, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν και να διαχειριστούν μια φωτογραφία, προσθέτοντας δυναμικές ζωγραφιές, εφέ ή και κίνηση. Με το 3D Scanner, μια επαναστατική πρωτιά για τη σειρά Note, η DepthVision κάμερα του Galaxy Note10+ μπορεί να αποτυπώσει και να σαρώσει ένα αντικείμενο, και να το μετατρέψει άμεσα σε κινούμενη 3D εικόνα.

Night Mode: Για εντυπωσιακές selfies ανεξαρτήτως συνθηκών χαμηλού φωτισμού, η λειτουργία Night Mode, είναι πλέον διαθέσιμη στην εμπρόσθια κάμερα.

Προηγμένες ευκολίες

Οι φίλοι της σειράς Note χρησιμοποιούν τα smartphones τους για κάνουν σχεδόν τα πάντα, και για το λόγο αυτό η Samsung έχει ενσωματώσει σειρά νέων λειτουργιών και αναβαθμίσεων στο Galaxy Note10.

– Υπέρ ταχεία φόρτιση (super fast charging): Με μόλις 30 λεπτά φόρτισης, το Galaxy Note10 διαρκεί μια ολόκληρη μέρα, σύμφωνα με την εταιρεία, υποστηρίζοντας μέχρι και 45W ενσύρματης φόρτισης.

Wireless powershare: Οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν ασύρματα τα Galaxy Watch, τα Galaxy Buds ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που υποστηρίζει το πρότυπο Qi, με το Wireless PowerShare που διαθέτει το Galaxy Note10 τους.

Gaming: Καθώς τα mobile games απαιτούν καλύτερους επεξεργαστές και τα γραφικά τους εμπλουτίζονται, η καλύτερη εμπειρία gaming είναι εφικτή μόνο με κορυφαία χαρακτηριστικά συσκευής.

Το Galaxy Note10 διαθέτει, σύμφωνα με την εταιρεία, το πιο λεπτό σύστημα ψύξης θαλάμου ατμών στον κόσμο, το οποίο εξασφαλίζει την βέλτιστη απόδοση διατηρώντας το μοναδικό στυλ της συσκευής.

Με το Game Booster που λειτουργεί με βάσει την τεχνητή νοημοσύνη, το Galaxy Note10 βελτιώνει την απόδοση και την κατανάλωση ενέργειας.

Ακόμα, με την υπηρεσία online gaming streaming PlayGalaxy Link, οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν το παιχνίδι τους από το σημείο που το άφησαν στο PC, χωρίς να απαιτείται αποθήκευση τοπικά.

Κορυφαίες ταχύτητες: Με δυνατότητες LTE και 5G συνδεσιμότητας, οι χρήστες του Note10 μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις υψηλότερες ταχύτητες του παρόχου δικτύου τους, έχοντας πρόσβαση σε streaming βίντεο υψηλής ανάλυσης, σε downloading περιεχομένου με κορυφαίες ταχύτητες και σε streaming παιχνιδιών με μεγάλο όγκο γραφικών, σε πραγματικό χρόνο.

Διαθεσιμότητα

Τo Galaxy Note10 θα είναι διαθέσιμo στην ελληνική αγορά στις αποχρώσεις Aura Glow, Aura Black και Aura Pink.

To Galaxy Note10+ έρχεται σε Aura Glow, Aura White και Aura Black. Οι προπαραγγελίες για τα Galaxy Note10 και Galaxy Note10+ ξεκινούν στις 8 Αυγούστου 2019, στις 8.00 π.μ, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιστρέψουν την υπάρχουσα συσκευή τους και να επωφεληθούν με επιπλέον έκπτωση 100 ευρώ. Το όφελος των 100 ευρώ ισχύει για την αγορά του νέου Galaxy και αφαιρείται από την εκάστοτε ισχύουσα σε κάθε κατάστημα τιμή λιανικής επιπλέον της ονομαστικής αξίας του smartphone που επιστρέφεται. Οι όροι και η ονομαστική αξία ανταλλαγής καθορίζονται από τα συμμετέχοντα καταστήματα.

Τα Galaxy Note10 και Galaxy Note10+ διατίθενται στα καταστήματα και e-shops του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung από τις 23 Αυγούστου 2019.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights