Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy Book S: Το «βιβλίο» που φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα

Samsung Galaxy Book S: Το «βιβλίο» που φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα

απο John Leondaris

Βραδιά παρουσιάσεων νέων προϊόντων ήταν η Τρίτη 7 Αυγούστου για τη Samsung, καθώς εκτός από το πολυαναμενόμενο Galaxy Note10, παρουσίασε και ορισμένα άλλα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα προϊόντα.

Ένα από αυτά ήταν το Galaxy Book S, με το οποίο η εταιρεία φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στο mobile computing.

Όπως ανέφεραν τα στελέχη της κατά την παρουσίασή του, το Galaxy Book S έχει κατασκευαστεί για χρήστες που επιδιώκουν υψηλή απόδοση στις συσκευές που χρησιμοποιούν και που θέλουν ένα ελαφρύ και σύγχρονο laptop.

Το Galaxy Book S φιλοδοξεί να συνδυάζει τη φορητότητα και τη συνδεσιμότητα ενός smartphone και την ισχυρή παραγωγικότητα ενός PC. Ενσωματώνει την τεχνογνωσία της Samsung στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, την πλατφόρμα εργασίας της Microsoft και την απόδοση κινητής της Qualcomm.

Αυτή η νέα κατηγορία προσφέρει Gigabit LTE συνδεσιμότητα, δυνατότητες άμεσης εκκίνησης και premium σχεδιασμό, που τροφοδοτείται από τα Windows 10 και το chipset Qualcomm Snapdragon 8cx.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Galaxy Book S έχει μεγάλη διάρκεια αναμονής, μοναδική συνδεσιμότητα και υψηλή αποτελεσματικότητα. Οι υψηλές ταχύτητες Gigabit LTE διασφαλίζουν σταθερή σύνδεση στο cloud, παρέχοντας άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές και περιεχόμενο, χωρίς να απαιτείται Wi-Fi, ενώ ο χρόνος αναμονής εκκίνησης αποτελεί παρελθόν, αφού το Galaxy Book S διαθέτει λειτουργία αφύπνισης με ένα άγγιγμα, για άμεση πρόσβαση με το πάτημα ενός δακτύλου.

Επίσης, το Galaxy Book S διαθέτει ελαφρύ και ανθεκτικό σώμα με μοναδικό κυρτό πλαίσιο, που αναδεικνύεται όταν ανοίγει και κλείνει η συσκευή, και ιδιαίτερα λεπτό σχεδιασμό που επιτρέπει στους χρήστες να εκμεταλλευθούν πλήρως τις always-on δυνατότητές του, ενώ ζυγίζει μόλις 0.96 κιλά.

Το πλαίσιό του αποτελείται από ανοδιωμένο αλουμίνιο υψηλής ποιότητας στην κορυφή και τη βάση του, ενώ θωρακίζεται, επιπλέον, από τη διαδικασία ανοδίωσης και στο εξωτερικό του.

Η οθόνη αφής 13,3 ιντσών υποστηρίζει ταυτόχρονη επαφή 10 σημείων.

Η ιδιαίτερα υψηλή απόδοση οφείλεται, σύμφωνα με την εταιρεία, στο Snapdragon 8cx που είναι το πρώτο chipset για PC 7 νανομέτρων στον κόσμο που δημιουργήθηκε για χρήση mobile computing από την Qualcomm Technologies.

Το Snapdragon 8cx αυξάνει τις επιδόσεις της CPU κατά 40%, την απόδοση των γραφικών κατά 80% και το bandwidth της μνήμης, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένο να μην διαθέτει ανεμιστήρα εξασφαλίζοντας έτσι χαμηλές θερμοκρασίες ακόμα και σε συνθήκες έντονης χρήσης.

Η μπαταρία του Galaxy Book S εξασφαλίζει 23 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής βίντεο, σύμφωνα με την εταιρεία, ενώ για να διασφαλίσει την αποτελεσματικότερη δυνατή επίδοση, το Galaxy Book S βελτιστοποιεί την απόδοση ανάλογα με την χρήση, για εξοικονόμηση ενέργειας και περισσότερο χρόνο δημιουργίας, streaming, παιχνιδιού και εργασίας.

Το Galaxy Book S διαθέτει, επίσης, μέχρι και 1TB επεκτάσιμη μνήμη.

Ακόμα, το Galaxy Book S προσφέρει τον ήχο κορυφαίας ποιότητας της Samsung με τα στερεοφωνικά ηχεία της AKG, ενώ η τεχνολογία Dolby Atmos αναβαθμίζει και βελτιώνει την υψηλής ποιότητας εμπειρία ήχου με προσαρμοσμένες εφαρμογές ήχου για ταινίες, μουσική, παιχνίδια κ.α.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights