Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Διεύρυνση συνεργασίας με Microsoft, νέα συνεργασία με ΟΗΕ

Samsung: Διεύρυνση συνεργασίας με Microsoft, νέα συνεργασία με ΟΗΕ

απο John Leondaris

Η Samsung το βράδυ της Τετάρτης 7 Αυγούστου το επόμενο βήμα στην μακροχρόνια, στρατηγική συνεργασία της με την Microsoft, καθώς και τη συνεργασία της με το πρόγραμμα ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Ειδικότερα, η διεύρυνση της συνεργασίας με τη Microsoft αφορά στην παροχή απρόσκοπτων εμπειριών παραγωγικότητας σε όλες τις συσκευές, εφαρμογές και υπηρεσίες.

Ξεκινώντας με αποκλειστικές ενσωματωμένες εφαρμογές της Microsoft στο νέο Galaxy Note10, η εταιρεία φιλοδοξεί ότι οι χρήστες θα εργάζονται ομαλά και με απλό τρόπο μεταξύ smartphone και υπολογιστή.

Στο ίδιο πλαίσιο, το Galaxy Book S παρουσίασε ένα συνδυασμό των κορυφαίων πλατφορμών Galaxy και Windows, ενώ η συνεργασία αυτή θα συνεχίσει να διευρύνεται καθώς η Samsung και η Microsoft αξιοποιούν τις τεχνολογίες cloud computing και προηγμένης νοημοσύνης, για να παρέχουν πλούσιες εμπειρίες κινητής.

Απρόσκοπτη παραγωγικότητα σε όλες τις συσκευές

Καθώς οι χρήστες που προτιμούν το smartphone για τις εργασίες τους αποτελούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο του εργατικού δυναμικού, η ζήτηση για πιο απρόσκοπτη συνδεσιμότητα αυξάνεται. Σύμφωνα με την εταιρεία αναλυτών CCS Insight1, το 42% των εργαζομένων χρησιμοποιούν κινητές συσκευές περισσότερο από τρεις ώρες καθημερινά για την ολοκλήρωση των εργασιών τους, ποσοστό που αγγίζει το 51% για τους millennials. Η συνεργασία αυτή επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ενιαία, συνδεδεμένη εμπειρία σε πολλαπλές συσκευές, όπου κι αν βρίσκονται.

Η συνεργασία της Samsung με τη Microsoft φιλοδοξεί να πετύχει τα παραπάνω, και να γεφυρώσει επίσης το χάσμα μεταξύ φορητότητας και απόδοσης, με το νέο Samsung Galaxy Book S, το οποίο παρέχει μια διαρκώς συνδεδεμένη λύση που ενσωματώνει smartphone εμπειρίες σε φορητό υπολογιστή.

Η συνεργασία των 2 εταιρειών επικεντρώνεται στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της υπολογιστικής ισχύος. Από το Galaxy Note10, οι πιο δημοφιλείς λύσεις παραγωγικότητας της Microsoft για smartphones θα ενσωματωθούν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σειράς Galaxy:

Outlook εμπειρία: Tο Outlook βοηθά τους καταναλωτές να συνδεθούν, να οργανωθούν και να υλοποιούν. Συνδυάζει το email, το ημερολόγιο, τις επαφές και τα αρχεία, σε μια εφαρμογή, για να βοηθήσει τους χρήστες να εξοικονομήσουν χρόνο και να συγκεντρωθούν σε αυτά που τους ενδιαφέρουν.

Το Galaxy Note10 διαθέτει μια βελτιωμένη και ενσωματωμένη εφαρμογή Outlook, για καλύτερη επικοινωνία και διαχείριση χρόνου. Το προηγμένο S Pen του Galaxy Note10 επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν σε προεπισκόπηση τα emails τους, το ημερολόγιο και τις επαφές τους κάνοντας hover στην αντίστοιχη επιλογή.

OneDrive: Ξεκινώντας από το φθινόπωρο, η υπηρεσία Gallery της Samsung θα προσφέρει την επιλογή συγχρονισμού του περιεχομένου σε υπηρεσίες του Microsoft OneDrive. Έτσι, οι χρήστες θα έχουν εύκολη πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα βίντεό τους από όλες τις συσκευές τους3, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για αντίγραφα ασφαλείας.

Ομαλή εναλλαγή ανάμεσα σε PC και smartphone: Η λειτουργία «Link to Windows» είναι ενσωματωμένη στις γρήγορες ρυθμίσεις του Galaxy Note10, για εύκολη και άνετη αποστολή μηνυμάτων, διαχείριση ειδοποιήσεων, συγχρονισμό φωτογραφιών και κατοπτρισμό οθόνης του smartphone στο εκάστοτε PC. Έτσι δημιουργείται μία καίρια σύνδεση με οποιοδήποτε υπολογιστή Windows 10, γλυτώνοντας χρόνο και κόπο.

Με το Galaxy Note10, η Samsung και η Microsoft δεσμεύονται, επίσης, να ενισχύσουν την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων. Η συνεργασία αυτή φιλοδοξεί να προσφέρει στους επαγγελματίες χρήστες βελτιωμένη πρόσβαση στο εργασιακό τους περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένης της πλήρης σουίτας εφαρμογών Office.

Συνεργασία Samsung – ΟΗΕ

Επίσης, η Samsung και το πρόγραμμα ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (United Nations Development Programme – UNDP) ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία που αφορά την υποστήριξη στόχων αειφόρου ανάπτυξης (Sustainable Development Goals – SDGs).

Οι παγκόσμιοι στόχοι απευθύνονται σε κάποιες από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την ανισότητα, την κλιματική και περιβαλλοντική υποβάθμιση και την εκπαίδευση.

Η Samsung και το UNDP ενώνουν τις δυνάμεις τους για δώσουν τη δυνατότητα στους Galaxy χρήστες να υποστηρίξουν τους παγκόσμιους στόχους και τα ζητήματα υψίστης σημασίας. Μέσω αυτής της νέας πρωτοβουλίας, η Samsung και το UNDP θα κυκλοφορήσουν το «Samsung Global Goals», μια εφαρμογή που βασίζεται στην εκπαίδευση και στη δωρεά καθώς και ειδική έκδοση αξεσουάρ.

Η Samsung και το UNDP πιστεύουν ότι ένα σημαντικό βήμα στην αντιμετώπιση προκλήσεων είναι η αύξηση της ευαισθητοποίησης και της κατανόησης διεθνώς, όπως και οι λόγοι για τους οποίους οι παγκόσμιοι στόχοι αυτοί είναι σημαντικοί. Ως επιπρόσθετο βήμα, η Samsung και το UNDP παρέχουν απλούς τρόπους με τους οποίους όσοι επιθυμούν μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεά για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων και να τροφοδοτήσουν τις ενέργειες που απαιτούνται για την επίτευξη των Παγκόσμιων Στόχων.

Η εφαρμογή «Samsung Global Goals», είναι διαθέσιμη στα Samsung Galaxy smartphones, στοχεύει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας και στη συγκέντρωση κεφαλαίων για το UNDP που θα υποστηρίξουν διεθνώς τον σκοπό.

Επιπρόσθετα, η Samsung θα παρουσιάσει ειδική έκδοση με αξεσουάρ, δωρίζοντας μέρος των κερδών από τις πωλήσεις απευθείας στο UNDP για την ενίσχυση των παγκόσμιων στόχων.

Η νέα εφαρμογή «Samsung Global Goals» θα δώσει στους καταναλωτές εύκολους και αποτελεσματικούς τρόπους να μάθουν περισσότερα για καθένα από τους 17 παγκόσμιους στόχους και να συμμετέχουν σε μικρές δράσεις για να υποστηρίξουν τα ζητήματα που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για απευθείας δωρεές στους παγκόσμιους στόχους μέσω της ιστοσελίδας UNDP. Οι χρήστες Galaxy μπορούν να πραγματοποιήσουν εύκολα τη δωρεά τους, επιλέγοντας να παρακολουθήσουν τις διαφημίσεις εντός της εφαρμογής έτσι ώστε να δωρίσουν το 100% των διαφημιστικών εσόδων στους παγκόσμιους στόχους.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε 19 γλώσσες και θα βρίσκεται προεγκατεστημένη στο Galaxy Note10, ενώ θα είναι διαθέσιμη για λήψη στα υπόλοιπα Galaxy smartphones αργότερα. Η ειδική έκδοση αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμη στο Samsung.com και σε επιλεγμένα Samsung Experience Stores στις ΗΠΑ και στην Κορέα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights