Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy A10s παρουσίασε η Samsung

Galaxy A10s παρουσίασε η Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα συσκευή, στη χαμηλότερη κατηγορία τιμής παρουσίασε η Samsung πριν μερικές ώρες, το Galaxy A10s. Όπως δηλώνει και η ονομασία του, πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του Galaxy A10 που κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό επίσημα και στη χώρα μας.

Το νέο Galaxy A10s έχει δύο πολύ συγκεκριμένες αλλαγές, έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος του αντί για μια στο “απλό” Α10. Η δεύτερη διαφορά είναι ο αισθητήρας αποτυπωμάτων που έχει η νέα έκδοση, και βρίσκεται και αυτός στην πίσω επιφάνεια του. Η βασική κάμερα παραμένει στα 13ΜΡ όπως και στο απλό Α10, και με το ίδιο ιδιαίτερα αποδοτικό f/1.8 διάφραγμα στον φακό της. Αυτό που έχει προστεθεί, είναι η δεύτερη κάμερα των 2ΜΡ που παρόλα αυτά είναι χρήσιμη μόνο για φωτογραφίες με θολό φόντο, και τον υπολογισμό του βάθους πεδίου.

Η οθόνη συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα μεγάλη στις 6.2 ίντσες, με ανάλυση 1520 x 720 pixels, ενώ είναι τεχνολογίας LCD, λόγω της κατηγορίας τιμής του Galaxy A10s. Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του αναφέρεται σαν “8πύρηνος”, με διαφορετική συχνότητα για κάθε μια … τετράδα. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα είναι διαφορετικός από τον Exynos 7884  στο εσωτερικό του Α10, όμως η Samsung δεν δίνει προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η μπαταρία έχει επίσης μεγαλώσει σε χωρητικότητα και πλέον φτάνει τις 4.000 mah, από 3.400 στο απλό Galaxy A10. Η Samsung δεν έδωσε ιδιαίτερες πληροφορίες για την ημερομηνία διάθεσης του  Galaxy A10s στην αγορά, αλλά ούτε και το αν θα αντικαταστήσει το απλό Α10 ή αν θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμα στην αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights