Αρχικη APPS / GAMES Ξεκλείδωμα με αποτύπωμα στο WhatsApp
whatsapp

Ξεκλείδωμα με αποτύπωμα στο WhatsApp

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα δυνατότητα φαινεται ότι σκοπεύει να προσθέσει το WhatsApp στην εφαρμογή του για Android Smartphones, αυτή του κλειδώματος με το αποτύπωμα του ιδιοκτήτη του. Η δυνατότητα αυτή υπάρχει εδω και αρκετό καιρό πλέον στην εφαρμογή του WhatsApp για iOS συσκευές, και πλέον έκανε την εμφάνιση της και στην Beta έκδοση για Android Smartphones.

Η νέα δυνατότητα θα δίνει στον χρήστη την επιλογή να ορίσει μετά από πόση ώρα θέλει να κλειδώνει η εφαρμογή ή αν θα θέλει άμεσα το αποτύπωμα του αμέσως μόλις βγει από αυτή. Το σκεπτικό πίσω από τη νέα δυνατότητα είναι σωστό, αφού με  αυτόν τον τρόπο ακόμα και αν κάποιος έχει τη συσκευή μας ξεκλείδωτη στα χέρια του, δεν θα μπορεί να δει τα μηνύματα στο WhatsApp.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιλογής προβολής ή απόκρυψης των λεπτομερειών ενός μηνύματος στην οθόνη ειδοποιήσεων. Ο χρήστης του WhatsApp θα μπορεί να επιλέξει αν θα φαίνεται ο αποστολέας και η προεπισκόπιση του μηνύματος ή αν θα πρέπει να ξεκλειδώσει την εφαρμογή για τα δει.

Προς το παρόν η δυνατότητα ειναι διαθέσιμη μόνο στην Beta έκδοση της Android εφαρμογής. Το WhatsApp δεν έχει κάνει γνωστό το πότε θα προστεθεί και στην τελική έκδοση, όμως συνήθως αυτό δεν απέχει σημαντικά από τη στιγμή που ένα χαρακτηριστικό εμφανίζεται στην δοκιμαστική έκδοση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights