Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Νέο HTC Wildfire X για την Ινδία
wildfire x

Νέο HTC Wildfire X για την Ινδία

απο Kostas Gliatiotis

Παρά την εντυπωσιακή της “ιστορία” στον χώρο των Smartphones, ακόμα και πριν την … επικράτηση του Android, η HTC συνεχίζει να έχει μια πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια. Η εταιρεία φαίνεται ότι πλέον ακολουθεί μια διαφορετική τακτική προκειμένου να αναστρέψει αυτή την πορεία, και θα εστιάσει στον σχεδιασμό και την κατασκευή οικονομικών Smartphones.

Το πρώτο από αυτά, το Wildfire X ανακοινωθηκε επίσημα για την αγορά της Ινδίας. Η εταιρεία δεν ξεκινά τυχαία από αυτή, αφού αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά για Smartphones στον πλανήτη. Το Wildfire X είναι ένα σχετικά οικονομικό τηλέφωνο, με τιμή περίπου 150 δολάρια για την βασική έκδοση των 32GB.

Σε αυτά τα χρήματα, το Smartphone προσφέρει οθόνη 6.2 ιντσών, προφανώς τεχνολογίας LCD, με ανάλυση 1520 x 720 pixels και ένα πολύ μικρό notch για την μπροστινή κάμερα. Στο πίσω μέρος του Wildfire X υπάρχουν τρεις διαφορετικές κάμερες, με αναμενόμενα χαρακτηριστικά. Η βασική από αυτές είναι στα 12ΜΡ, η δεύτερη έχει 2Χ οπτικό zoom και δυστυχώς όχι υπερ ευργώνιο φακό, και ανάλυση 8ΜΡ, ενώ η τρίτη είναι αποκλειστικά για τον υπολογισμό της απόστασης σε φωτογραφίες με θολό φόντο και μόλις 5ΜΡ.

Τέλος, στο εσωτερικό του Wildfire X βρίσκεται ο Helio P22 επεξεργαστής της Mediatek, σε συνδυασμό με 3 GB μνήμης RAM στη βασική έκδοση με 32 GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία είναι σχετικά “ικανοποιητική” με χωρητικότητα 3.300 mAh, για τις επιδόσεις και τις απαιτήσεις που έχει ένα Smartphone αυτής της κατηγορίας.

Η HTC δεν έδωσε κανενός είδους πληροφορία για τυχόν διαθεσιμότητα εκτός Ινδίας, με την εταιρεία να φαίνεται ότι θα εστιάσει τις προσπάθειες της (και την διαθέσιμη παραγωγή…) στη συγκεκριμένα χώρα προς το παρόν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights