Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Καλύτερο Smartphone σύμφωνα με την EISA το Huawei P30 Pro
p30 pro

Καλύτερο Smartphone σύμφωνα με την EISA το Huawei P30 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Ακόμα και μερικούς μήνες πλέον μετά την κυκλοφορία του, και παρότι κάποιες εταιρείες έχουν παρουσιάσει νεότερες και θεωρητικά “καλύτερες” συσκευές, το P30 pro της Huawei συνεχίζει να δείχνει πόσο… ανώτερο είναι συνολικά από τον ανταγωνισμό του. Σύμφωνα λοιπόν με την EISA, πρόκειται για το συνολικά καλύτερο Smartphone του 2019, λαμβάνοντας το συγκεκριμένο βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετά το P20 Pro.

Σύμφωνα με την EISA, ο λόγος που το P30 Pro απέσπασε το βραβείο του καλύτερου Smartphone για το 2019 είναι το πόσο “ολοκληρωμένο” είναι σαν Smartphone. Εκτός από την μοναδική απόδοση που έχουν οι συνολικά 4 κάμερες στο πίσω μέρος του, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η εντυπωσιακή του μπαταρία αλλά και το ιδιαίτερα αποδοτικό Chipset στο εσωτερικό του.

Ο Kirin 980 ήταν ο πρώτος επεξεργαστής για Android Smartphones που έφτασε στην αγορά με κατασκευή στα 7nm, που είναι ένας από τους λόγους που προσφέρει τόσο βελτιωμένη απόδοση, αλλά διατηρεί και την κατανάλωση ενέργειας σε χαμηλά επίπεδα. Η μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του P30 Pro είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η EISA αναφέρει την κορυφαία αυτονομία του σαν ένα από τα πλεονεκτήματα του. Η Huawei συνδυάζει την υψηλή αυτή χωρητικότητα, με την πολύ καλή διαχείριση ενέργειας που κάνει το λειτουργικό σύστημα, και την έστω και επιθετική πολιτική που ασκεί, στον έλεγχο των εφαρμογών προκειμένου αυτές να μην καταναλώνουν άσκοπα μπαταρία.

Φυσικά, οι κάμερες του P30 pro είναι ο τομέας στον οποίο μέχρι και σήμερα, καμία εταιρέια δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει σε συνολική απόδοση. Εκτός από τις φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει κάθε μια από τις τρεις βασικές κάμερες, η τέταρτη κάμερα με τον ToF αισθητήρα συμβάλει στον υπολογισμό της απόστασης σε φωτογραφίες πορτραίτου. Ο RYYB αισθητήρας των 40ΜΡ, μαζί με το OIS και το f/1.6 διάφραγμα του φακού, κάνουν την βασική κάμερα να έχει καταπληκτική απόδοση και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έστω και αν τελικά δεν έφτασε ποτέ επίσημα στη χώρα μας, το Honor 20 Pro της “θυγατρικής” εταιρείας, απέσπασε το βραβείο του Lifestyle Smartphone, για τον ασυνήθιστο σχεδιασμό του, και την επιλογή υλικών που το κάνουν εντυπωσιακό σε εμφάνιση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights