Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Canalys: Αυξημένες πωλήσεις Smartwatches στη Βόρειο Αμερική
canalys

Canalys: Αυξημένες πωλήσεις Smartwatches στη Βόρειο Αμερική

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα έρευνα της Canalys, δειχνει ότι η αγορά των Smartwatches γνωρίζει άνοδο, ειδικά στην Βόρειο Αμερική. Σύμφωνα με την έρευνα, διατέθηκαν στην αγορά συνολικά 7.7 εκατομμύρια Smartwatches το δεύτερο τρίμηνο του 2019, μόνο στη συγκεκριμένη ήπειρο.

Η Apple είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο ποσοστό της συγκεκριμένης αγοράς, στο 37.9% και δεύτερη είναι η… Fitbit με ποσοστό 24.1%. Η εταιρεία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Βόρειο Αμερική, και λιγότερο γνωστή στην Ευρώπη, ενώ η Samsung έφτασε πλέον στην τρίτη θέση με ποσοστό 10.6% ξεπερνώντας την Garmin που κατείχε τη θέση αυτή μέχρι το τέλος του 2018.

Η Samsung Μάλιστα είναι η εταιρεία που σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση σε πωλήσεις, που έφτασε το 121% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018. Τα νεότερα Galaxy Wtach Active είναι αυτά που τη βοήθησαν να πετύχει αυτή την αύξηση στις πωλήσεις, αφού διαφέρουν σημαντικά από τα προηγούμενα Smartwatches της εταιρείας, και θυμίζουν περισσότερο ένα “κανονικό” ρολόι.

Σύμφωνα με την Canalys τέλος, η πιο δημοφιλής κατηγορία τιμής είναι από 200 έως 299 δολάρια, αφού σε αυτή σημειώνονται οι περισσότερες πωλήσεις. Τα Smartwatch που ανήκουν σε αυτή, έχουν σύμφωνα με την έρευνα, τον καλύτερο συνδυασμό τεχνικών χαρακτηστικών και τιμής, παρότι η Apple έχει προτάσεις που κοστίζουν σημαντικά περισσότερα χρήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights