Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ 60 εκατομμύρια συσκευές από τη Xiaomi το πρώτο μισό του 2019
xiaomi

60 εκατομμύρια συσκευές από τη Xiaomi το πρώτο μισό του 2019

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi έδωσε στην δημοσιότητα τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο μισό του 2019, με βελτιωμένη απόδοση σε όλους τους τομείς. Αρχικά η εταιρεία κατάφερε να πουλήσει συνολικά 60 εκατομμύρια συσκευές σε αυτό το χρονικό διάστημα, σημειώνοντας σημαντική αύξηση σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πριν ένα χρόνο. Μάλιστα η εταιρεία πέτυχε τον συγκεκριμένο στόχο με την αγορά των Smartphones στο σύνολο της να βρίσκεται σε πτώση.

Ο συνολικός τζίρος της εταιρίας έφτασε τα 13.56 δισεκατομμύρια δολάρια, με τα καθαρά κέρδη να φτάνουν τα 810 εκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την ανοδική αυτή πορεία, επενδύοντας ακόμα περισσότερο στην εξέλιξη νέων προϊόντων. Το R&D της Xiaomi είχε 30% αυξημενο διαθέσιμο budget το 2019, και προκειται να κάνει ακόμα μεγαλύτερη επένδυση το 2020.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights