Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Redmi Note 8 Pro με 64MP κάμερα

Redmi Note 8 Pro με 64MP κάμερα

απο Kostas Gliatiotis

Μια ενδιαφέρουσα “παραδοχή” έκανε η Xiaomi πριν μερικές ώρες, αφού έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser για το επόμενο και καλύτερο της Note 8 Pro.

Το teaser αυτό αποκαλύπτει μερικα από τα χαρακτηριστικά του Note 8 Pro με πιο ενδιαφέρον από αυτα, την υψηλής ανάλυσης κάμερα του. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι αυτή θα είναι στα 64ΜΡ και το Smartphone θα είναι ουσιαστικά το πρώτο που θα χρησιμοποιει τον αισθητήρα αυτό της Samsung, που ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Η επόμενη λεπτομέρια που επιβεβαιώνεται από το teaser, είναι ότι ο αισθητήρας αποτυπωμάτων του Note 8 Pro θα βρίσκεται στο πίσω μέρος του, και όχι κάτω από την οθόνη. Αυτό δεν δεσμεύει την εταιρεία στο αν θα χρησιμοποιήσει AMOLED οθόνη ή όχι, αλλάζει όμως μέχρι ένα βαθμό το αν θα είναι αντίστοιχη με αυτή του Mi A3 για μειωμένο κόστος.

Τέλος, η φωτογραφία αποκαλύπτει συνολικά…. Τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του Note 8 Pro, κάτι που μέχρι σήμερα δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο. Εκτός από τη βασική των 64ΜΡ, είναι δεδομένο ότι μια ακόμα θα έχει υπέρ ευρυγωνιο φακό, ενώ μένει να δούμε αναλυτικά τι θα προσφέρουν οι άλλες δύο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights