Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Note 10+ Vs Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 10+ Vs Galaxy Note 9

απο Kostas Gliatiotis

Πριν ένα χρόνο περίπου , το τότε καλύτερο, μεγαλύτερο και ακριβότερο Galaxy Note 9 της Samsung ενσωμάτωνε κάθε είδους τεχνολογία που η εταιρεία είχε σκεφτεί να χρησιμοποιήσει.

Η σειρά Galaxy Note ήταν, και συνεχίζει να είναι, αυτή στην οποία παρουσιάζονται τα περισσότερα νέα χαρακτηριστικά από την εταιρεία, αν και η διαφορά με τα Galaxy S έχει μειωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια.

Το νέο Galaxy Note 10+ τώρα, είναι η καλύτερη ακριβότερη αλλά και μεγαλύτερη σε μέγεθος συσκευή της νέας σειράς, που όμως πλέον δεν είναι μόνη της. Υπάρχει και το μικρότερο Galaxy Note 10, το οποίο έχει συγκεκριμένες και αρκετά σημαντικές διαφορες.

Στο συγκεκριμένο βίντεο επιλέξαμε να συγκρίνουμε το μεγαλύτερο και καλύτερο Galaxy Note 10+ με τον προκάτοχό του, σαν την πρόταση με τις περισσότερες δυνατότητες σε κάθε περίπτωση.

Παρότι προφανώς το νεότερο από τα δύο Smartphones έρχεται με αρκετές και σημαντικές βελτιώσεις, υπάρχουν τομείς στους οποίους οι αλλαγές δεν είναι απαραίτητα προς το καλύτερο.

Η οθόνη του Note 10+ έχει μεγαλώσει εντυπωσιακά σε μέγεθος, χωρίς οι συνολικές διαστάσεις να ακολουθούν. Για να το πετύχει αυτό η Samsung έχει πραγματικά φτάσει στο όριο του πόσο μικρό μπορεί να είναι το πλαίσιο γύρω από μια οθόνη. Παρά τη διαγώνιο των 6.8 ιντσών πλέον, αντί για 6.4 στο Note 9, το νέο Galaxy Note 10+ έχει ουσιαστικά το ίδιο ύψος.

Είναι ταυτόχρονα όμως πιο λεπτό, και μάλιστα σημαντικά. Για να το πετύχει αυτό όμως η εταιρεία, αλλά και για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη μπαταρία στο εσωτερικό του, επέλεξε να αφαιρέσει τη θύρα των ακουστικών από το κάτω μέρος του. Έτσι λοιπόν, το Galaxy Note 10+ είναι το πρώτο τηλέφωνο της σειράς που δεν μπορεί να δεχθεί ενσύρματα ακουστικά, εκτός προφανώς από αυτά που συνδέονται πλέον στην USB type-C θύρα του.

Οι κάμερες στο πίσω μέρος του Note 10+ είναι εμφανώς βελτιωμένες σε απόδοση αλλά φυσικά έχουν αυξηθεί και σε …αριθμό. πλέον είναι συνολικά τρεις, αφού εκτός από τη βασική, και αυτή με το 2Χ οπτικό ζουμ, υπάρχει και η τρίτη κάμερα με τον υπέρ ευρυγωνιο φακό, με ανάλυση 16ΜΡ και ένα εντυπωσιακά ευρύ οπτικό πεδίο 123 μοιρων.

Η βασική κάμερα παραμένει στα 12ΜΡ όπως και στο Note 9, με τα ίδια εντυο5 χαρακτηριστικά όπως το μεταβλητό διάφραγμα, το OIS αλλά και η dual pixel τεχνολογία εστίασης. Ο αισθητήρας όμως αλλά και ο αλγόριθμος επεξεργασίας των δεδομένων από αυτόν, έχουν αλλάξει σημαντικά, με αποτέλεσμα το Note 10+ να μπορεί να βγάλει σημαντικά καλύτερες φωτογραφίες.

Οι διαφορές συνεχίζονται σε σχεδόν κάθε άλλο τομεα, όπως αυτός των επιδόσεων. Στη θέση του Exyno 9810 έχουμε πλέον τον Exynos 9825. Για πρώτη φορά, η κατασκευή σε λιθογραφία 7nm έχει βελτιώσει σημαντικά και την κατανάλωση ενέργειας αλλά κυρίως την παραγωγή θερμότητας, ένα από τα μειονεκτηματα του Galaxy Note 9.

Η μπαταρία έχει επίσης μεγαλύτερη χωρητικότητα, αλλά και νέα έξυπνη διαχείριση ενέργειας, που την κάνει να προσφέρει ακόμα καλύτερους χρόνους λειτουργίας στο Galaxy Note 10+. Οι διαφορές μεταξύ των δύο συσκευών ειναι ακόμα περισσότερες ,όμως το βίντεο εξετάζει αυτές που έχουν περισσότερο σημασία σε καθημερινή χρήση.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και ξεχωριστό βίντεο, με τις διάφορες στον τομέα της φωτογραφίας, και ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου το Galaxy Note 10+ είναι εντυπωσιακά βελτιωμένο σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights