Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Χαμηλό σκορ στο DxO Mark για το Xperia 1

Χαμηλό σκορ στο DxO Mark για το Xperia 1

απο Kostas Gliatiotis

Παρά τις εντυπωσιακές αλλαγές που έχει κάνει η Sony Mobile τις τρεις κάμερες του νέου της Xperia 1, φαίνεται ότι αυτές δεν ήταν αρκετές για το DxO Mark ώστε να το βαθμολογήσει με ένα αποδεκτό σκορ.

Σύμφωνα με τις δοκιμές του λοιπόν, η βαθμολογία που πέτυχε το Xperia 1 ήταν ιδιαίτερα χαμηλή, στο μόλις 94. Η περιγραφη των αποτελεσμάτων, αναφέρει αλλοιώσεις στα άκρα της φωτογραφίας, χαμηλά επίπεδα λεπτομέρειας και είδωλα.

Στα θετικά πάντως, αναφέρει την πολύ καλή λειτουργία του auto focus, ειδικά στην βασική κάμερα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού . Το HDR φαίνεται να απογοητεύει επίσης, κυρίως επειδή δεν ενεργοποιείται αρκετά συχνά σε περιπτώσεις που είναι απαραίτητο.

Στο βίντεο η απόδοση του Xperia 1 είναι αντίστοιχα απογοητευτική, με συνολική βαθμολογία 84, κυρίως επειδή η ευκρίνεια της εικόνας είναι χαμηλότερη από το.συνηθισμενο. Αντίστοιχα και εδώ το auto focus συγκαταλέγεται στα θετικά, όπως και η πολύ καλή σταθεροποίηση εικόνας κατά τη διάρκεια της εγγραφής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights