Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Νέο Galaxy A90 5G επίσημα από τη Samsung

Νέο Galaxy A90 5G επίσημα από τη Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Ένα νέο Smartphone ανακοίνωσε η Samsung σήμερα, που τυπικά είναι και το πρώτο της με υποστήριξη για 5G δίκτυα, στην μεσαία κατηγορία τιμής. Το Galaxy A90 5G , ανήκει τυπικά στην σειρά Α, έχει όμως όλα τα χαρακτηριστικά ενός ακριβου κορυφαίου Smartphone.

Αρχικά, στο εσωτερικού του βρίσκεται ο μέχρι στιγμής καλύτερος διαθέσιμος, Snapdragon 855 επεξεργαστής της Qualcomm. Θα συνδυάζεται με 6 ή 8 GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Για κάποιο περίεργο λόγο , φαίνεται ότι μόνο η έκδοση με 6GB RAM θα έχει υποδοχή για κάρτα μνήμης.

Η οθόνη του Galaxy A90 5G είναι αρκετά μεγάλη στις 6.7 ιντσες , ανάλυσης FullHD+, ενώ έχει και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο. Φυσικά, πρόκειται για AMOLED panel, αφου η εταιρεία πλέον τις χρησιμοποιεί σαν οθόνες ακόμα και σε πιο οικονομικές συσκευές.

Στο πίσω μέρος του Smartphone υπάρχουν τρεις συνολικά κάμερες, με την βασική από αυτές να έχει ανάλυση 48ΜΡ, όπως και στο αμέσως “μικρότερο” Α80 της εταιρείας. Η δεύτερη από αυτές είναι με υπέρ ευρυγωνιο φακό, και ανάλυση 8ΜΡ, επίσης όπως στα Α70 και Α80, και υπάρχει και μια τρίτη κάμερα, τυπικά, αφού χρησιμοποιείται μόνο για τον υπολογισμό βάθους και έχει ανάλυση 5ΜΡ.

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα προσθήκη, είναι η υποστήριξη του DeX Mode, για πρώτη φορά σε Smartphone της σειράς Galaxy A. Η μπαταρία τέλος, είναι εντυπωσιακά μεγάλη με χωρητικότητα 4.500 mAh ενώ υποστήριξη και ταχεία φόρτιση 25W μέσω του USB power delivery.

Παρότι έκανε γνωστή την ύπαρξη του Galaxy A90 5G η Samsung, δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την τιμή του, αλλά και τη διαθεσιμότητα του εκτός Κορέας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights