Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia 7.2 Hands-on video @ IFA 2019

Nokia 7.2 Hands-on video @ IFA 2019

απο Kostas Gliatiotis

Έχοντας την τύχη να βρισκόμαστε στο Βερολίνο, για την έκθεση IFA 2019, βρεθήκαμε στην επίσημη παρουσίαση των νέων Smartphones της Nokia, προσκεκλημένοι της ίδιας της εταιρείας. Η πιο εντυπωσιακή πρόταση που μας έδειξε λοιπόν η Nokia, είναι χωρίς αμφιβολία το νέο Nokia 7.2 το πρώτο της τηλέφωνο με κάμερα 48ΜΡ στο πίσω μέρος του.

Παρότι το smartphone είχε ήδη κάνει την εμφάνιση του σε φωτογραφίες εδώ και λίγο καιρό, η εταιρεία μας “εξέπληξε” με μερικά από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Αρχικά η βασική του κάμερα είναι στα 48ΜΡ, κατι όντως νέο για την Nokia, και συνδυάζεται με οπτικά μέρη της Zeiss, κάτι που ισχύει όμως και για τις τρεις κάμερες συνολικά.

Η δεύτερη από αυτές ακολουθεί την τάση της εποχής, και έχει υπέρ ευρυγώνιο φακό, με οπτικό πεδίο 118 μοιρων, χαμηλότερη όμως ανάλυση στα μόλις 8ΜΡ. Μάλιστα η εταιρεία απέφυγε να αναφερθεί αν υποστηρίζει autofocus, ξεκαθάρισε όμως ότι το ξεχωριστό night mode που έχει σχεδιάσει, λειτουργεί και με αυτή κανονικά. Η τρίτη κάμερα είναι περισσότερο εμπορικό τρικ, αφού είναι αισθητήρας βάθους και μετράει μόνο την αποσταση σε φωτογραφίες με θόλο φόντο.

Στο εσωτερικό του Nokia 7.2 βρίσκεται ο Snapdragon 660, ένας επεξεργαστής που πλέον θεωρείται παλιός, για τα δεδομένα της κατηγορίας τιμής του, χωρίς όμως να υστερεί σε απόδοση στην πράξη. Σύμφωνα με την εταιρεία, η βασική έκδοση θα έρχεται με 4 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Το Nokia 7.2 θα είναι διαθέσιμο στα 299 ευρώ σαν μέση τιμή στην Ευρώπη όπως το περιγράφει η εταιρεία, στις αρχές του επόμενου μήνα. Μένει να το δούμε επίσημα και στη χώρα μας, και να το δοκιμάσουμε αναλυτικότερα από κοντά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights