Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Τα νέα της προϊόντα στην IFA 2019

Sony: Τα νέα της προϊόντα στην IFA 2019

απο John Leondaris

Μια σειρά από τα πιο πρόσφατα προϊόντα της παρουσίασε η Sony στη φετινή έκθεση IFA 2019 στο Βερολίνο.
Ειδικότερα, τα κύρια προϊόντα της εταιρείας που παρουσιάστηκαν στην έκθεση είναι τα εξής:

 

Xperia 5

Το νέο smartphone Xperia 5 είναι μια νέα προσθήκη στις «κινητές» ναυαρχίδες της εταιρείας. Είναι εξοπλισμένο με τα βασικά χαρακτηριστικά του Xperia 1 και συνδυάζει σε ένα κομψό και συμπαγές σχέδιο τις τεχνολογίες της Sony που προέρχονται από τις επαγγελματικές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές της επιχειρήσεις. Το Xperia 5 θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες χώρες από αυτό το φθινόπωρο.

Το Xperia 5 υποστηρίζει τεχνολογία HDR και συνδυάζει αναλογία διαστάσεων 21:92 με OLED οθόνη 6,1 ιντσών Full HD+ (2.520 x 1.080 pixels). Ο λεπτός σχεδιασμός του νέου μοντέλου, 68 χιλιοστών, το καθιστά ιδιαίτερα φορητό και εύκολο στη χρήση, ενώ προσφέρει μια 21:9 CinemaWide εμπειρία σε ένα συμπαγές σώμα που είναι 14 γραμμάρια ελαφρύτερο από το Xperia 1.

Η τριπλή κάμερα του Xperia 5 είναι εξοπλισμένη με αισθητήρες εικόνας 12 MP και οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS). Επιπλέον, η κάμερα της συσκευής διαθέτει Eye AF (Αυτόματη εστίαση), η οποία χρησιμοποιεί αλγόριθμους από την σειρά φωτογραφικών μηχανών εναλλάξιμων φακών α (Alpha) της Sony, όπου της επιτρέπει να εντοπίζει και να διατηρεί την εστίαση από το ανθρώπινο μάτι.

Επιπρόσθετα, οι χρήστες μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα μεταξύ του 26χιλ. (F1.6) ευέλικτου φακού, του τηλεσκοπικού φακού των 52χιλ. (F2.4) και του εξαιρετικά ευρυγώνιου φακού 16χιλ. (F2.4) (μετατροπή 35χιλ.), για ακόμα πιο δημιουργικές φωτογραφίες.

Η ενσωματωμένη τεχνολογία Remastering HDR επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν ακόμη και με online σύνδεση περιεχόμενο, όπως βίντεο, με μεγαλύτερη αντίθεση, χρώμα και σαφήνεια.

Επιπλέον, ο βελτιωμένος «Game enhancer» διαθέτει εκτεταμένες δυνατότητες εγγραφής, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου εμπειρίες σε εύρος οθόνης 21:9 και βελτιστοποιημένη εμπειρία κατά την διάρκεια παιχνιδιών.

Το Xperia 5 είναι επίσης εξοπλισμένο με Qualcomm Snapdragon 855 Mobile Platform, το τελευταίο επίτευγμα της Qualcomm για τον χώρο της τεχνολογίας. Τέλος, νέο χαρακτηριστικό για το Xperia 5 αποτελεί η λειτουργία «έξυπνης συνδεσιμότητας» (Smart Connectivity), μια τεχνολογία βαθιάς εκμάθησης που αναλύει τα σήματα Wi-Fi και προβλέπει τα βραχυπρόθεσμα προβλήματα συνδεσιμότητας. Η έξυπνη συνδεσιμότητα θα μεταβεί αυτόματα σε LTE, όταν προβλέπει οποιοδήποτε συμβιβασμό στη σύνδεση Wi-Fi, για να διασφαλισθεί ότι έχετε πάντα τη βέλτιστη συνδεσιμότητα.

 

Home entertainment και ήχος

Η σειρά ασύρματων ακουστικών 1000X παρέχει, σύμφωνα με την εταιρεία, κορυφαία λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου και εξαιρετικό ήχο για να επιτύχει μια πλουσιότερη ακουστική εμπειρία.

Η νέα προσθήκη στην σειρά είναι τα «neckband» ακουστικά WI-1000XM2, τα οποία ακολουθούν τα βραβευμένα «headband» ακουστικά WH-1000XM3 και τα πραγματικά ασύρματα ακουστικά WF-1000XM3. Διαθέτοντας τον ίδιο επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1 με αυτόν των WH-1000XM ακουστικών, το νέο αυτό μοντέλο επιτυγχάνει εξουδετέρωση θορύβου3 και υψηλή ποιότητα ήχου. Η εύκαμπτη και ελαφριά στήριξη λαιμού από σιλικόνη που παρέχει, σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική με άνεση και στυλ.

Η Sony παρουσίασε, επίσης, μια σειρά από τεχνολογίες ήχου και προϊόντα που μπορούν να συνδυαστούν με smartphones ή άλλες συσκευές για εξατομικευμένες εμπειρίες ψυχαγωγίας σύμφωνα με τα προσωπικά χαρακτηριστικά και τον χώρο του κάθε χρήστη.

Οι επισκέπτες της IFA θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν το «360 Reality Audio», μια νέα μουσική εμπειρία που εμβυθίζει τους χρήστες στον ήχο για να δώσει την αίσθηση ότι πραγματικά βρίσκεστε σε μια συναυλία. Ένα smartphone Xperia 1 και το WH-1000XM3 συνδυάζονται και αναλύουν τα χαρακτηριστικά ακρόασης του χρήστη, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή, ενώ δημιουργούν ένα μουσικό πεδίο που είναι απόλυτα εξατομικευμένο στις ανάγκες κάθε ακροατή.

Η σειρά Signature επιδιώκει εξαιρετική ποιότητα ήχου για εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης, συνδυάζοντας τις τεχνολογίες ήχου της Sony που αναπτύσσονται εδώ και αρκετές δεκαετίες. Τα τελευταία προϊόντα αυτής της σειράς είναι το σύστημα ηχείων SA-Z1 συμβατό με ήχο υψηλής ανάλυσης. Συνδέοντας ένα μόνο καλώδιο με έναν υπολογιστή, Walkman, smartphone Xperia ή άλλες συσκευές ήχου, αυτά τα ηχεία θα φιλοδοξούν να δώσουν στο χρήστη μια βαθιά, πλούσια και υψηλής ανάλυσης εμπειρία ακρόασης.

Στην κατηγορία της τηλεόρασης, η Sony παρουσίασε τη συλλογή της, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων BRAVIA MASTER Series ZG9 8K HDR Full Array και ΑG9 4K HDR OLED που κυκλοφόρησαν στην Ευρώπη την άνοιξη που μας πέρασε. Ο ισχυρός επεξεργαστής εικόνας X1 Ultimate εμφανίζει όλο το περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένου του 8K υλικού, σε μια πολύ υψηλή ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, η νέα λειτουργία «Sound-from-Picture Reality» επιτυγχάνει την τέλεια αρμονία μεταξύ ήχου και εικόνας για να προσφέρει μοναδικές οπτικοακουστικές εμπειρίες, όπως μόνο η BRAVIA μπορεί.

Η έκθεση περιλαμβάνει, επίσης, προϊόντα με Android TV που θα προσφέρουν βελτιωμένη λειτουργικότητα όταν συνδέονται με το Google Assistant, Amazon Alexa, καθώς και με την υποστήριξη των Apple AirPlay 2 και HomeKit, που θα είναι διαθέσιμα αργότερα, φέτος.

Digital Imaging

Οι τελευταίες προσθήκες στη σειρά mirrorless φωτογραφικών μηχανών Alpha APS-C της Sony παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά δημόσια σε μια έκθεση στην Ευρώπη. Η νέα κορυφαία φωτογραφική μηχανή Alpha 6600, βασισμένη στο AI «Real-time Eye AF», προσφέρει, ενσωματωμένη οπτική σταθεροποίηση εικόνας και κορυφαία διάρκεια ζωής μπαταρίας περίπου για 720 σταθερές εικόνες6 σε ένα ελαφρύ και συμπαγές πλαίσιο.

Εκτίθενται, επίσης, η νέα Alpha 6100 και η νέα σειρά APS-C zoom G lens της Sony, συμπεριλαμβανομένου του φακού E 16-55mm F2.8 G και του σούπερ τηλεφακού zoom E 70-350mm F4.5-6.3 G OSS.

Άλλα φωτογραφικά προϊόντα/ψηφιακής απεικόνισης που θα παρουσιαστούν είναι η πιο πρόσφατη full frame φωτογραφική μηχανή της Sony, η Alpha 7R IV, που διαθέτει έναν πολύ υψηλής ποιότητας αισθητήρα εικόνας 61.0 MP με οπίσθιο φωτισμό. Ακόμα παρέχει αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας με υψηλή ανάλυση και ευρεία δυναμική εμβέλεια. Η σειρά φακών G Master της Sony θα είναι διαθέσιμη για τους επισκέπτες, ενώ, επιπλέον, θα μπορούν να απολαύσουν την RX100 VII, μια premium compact φωτογραφική μηχανή που προσφέρει το ίδιο επίπεδο ταχύτητας και AF με την full-frame mirrorless φωτογραφική μηχανή Alpha 9.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights