Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei P30 Pro με Android 10 και δύο νέα χρώματα.

Huawei P30 Pro με Android 10 και δύο νέα χρώματα.

απο Kostas Gliatiotis

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος του καταναλωτικού τμήματος της Huawei, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων τη διάθεση του P30 pro σε δύο νέα εντυπωσιακά χρώματα, αλλά και με μια ακόμα σημαντική “διαφορά”

Το mystic blue, και το Misty lavender όπως ονομάζονται τα δύο νέα χρώματα, θα είναι και οι πρώτες συσκευές της εταιρείας, που θα έρθουν στην αγορά με Android 10 προ εγκατεστημένο.

Σε πλήρη αντίθεση με τις μέχρι σήμερα φήμες, και την τρομολαγνεια που επικρατεί σε αρκετές περιπτώσεις, η Huawei επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο, ότι και θα αναβαθμίσει το P30 pro στην νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, αλλά και ότι το κάνει αρκετά σύντομα.

Το Android 10 έγινε διαθέσιμο από τη Google πριν μερικές ημέρες μόνο, στην τελική μορφή του, που είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση, και το P30 pro είναι ήδη έτοιμο με την δική του “προσαρμοσμένη” έκδοση αφού φυσικά πάνω από το λειτουργικό σύστημα υπάρχει το EMUI 10 γραφικό περιβάλλον.

Μαζί με τη διάθεση των δύο νέων, και εντυπωσιακών χρωματικών συνδυασμών, η εταιρεία έδωσε και περισσότερες λεπτομέρειες για τη διάθεση της αναβάθμισης σε όσους έχουν ήδη το P30 pro σε κάποια από τις υπάρχουσες εκδόσεις του.

Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει να διατίθεται σε δοκιμαστική έκδοση μέσα στον Σεπτέμβριο, και μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διάθεση της τελικής μορφής της για όλα τα P30 pro που υπάρχουν σε κυκλοφορία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights