Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei : Δεν χρειάζονται κάμερες υψηλότερης αναλυσης.
p30 pro

Huawei : Δεν χρειάζονται κάμερες υψηλότερης αναλυσης.

απο Kostas Gliatiotis

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2019 στο Βερολίνο, και μετά την ολοκλήρωση του Keynote από τον πρόεδρο της Huawei, τα στελέχη της εταιρείας έκαναν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις για τα smartphones της.

Είχαμε την τύχη να παρευρεθούμε σε συνέντευξη με τον Bruce Lee, product manager για τον σχεδιασμό νέων συσκευών της εταιρείας, και να πάρουμε κάποιες επιπλεον πληροφορίες για την πολιτική της.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Bruce Lee, δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να χρησιμοποιήσει κάποιος κάμερες με ακόμα υψηλότερη ανάλυση από τα 40ΜΡ. Η εταιρεία διατηρεί την συγκεκριμένη ανάλυση σταθερή από το P20 pro πριν περισσότερο από ένα χρόνο πλέον, και όπως όλα δείχνουν αυτή θα παραμείνει ίδια και στο επόμενο Mate 30 pro.

Η λογική πίσω από αυτή την επιλογή της Huawei ειναι προφανώς σωστή, αφού η εταιρεία γνωρίζει πολύ καλά ότι η ανάλυση είναι ένας μόνο, και μάλιστα όχι σημαντικός , παράγοντας που καθορίζει την τελική ποιότητα μιας φωτογραφίας.

Σύμφωνα με τον Bruce Lee, το μεγάλο φυσικο μέγεθος ενός αισθητήρα εξασφαλίζει καλύτερο δυναμικό εύρος αλλά και συμπεριφορά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ταυτόχρονα, η υψηλή αντίθεση αλλά και τα σωστά οπτικά μέρη, είναι εξίσου σημαντικά.

Η αύξηση της ονομαστικής ανάλυσης ακόμα περισσότερο, χωρίς μια κάμερα να μπορεί να μεγαλώσει σε φυσικές διαστάσεις, έχει σαν αποτέλεσμα την αισθητή μείωση της ποιότητας σε μια φωτογραφία. Η Huawei το γνωρίζει αυτό πολύ καλά, και έχει αποδείξει τον τελευταίο χρόνο, ότι μπορεί να προσφέρει Smartphones με συνεχώς καλύτερη κάμερα, χωρίς να αυξήσει περαιτέρω την ανάλυση της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights