Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 9T Pro VS Galaxy S10+ (Video)

Xiaomi Mi 9T Pro VS Galaxy S10+ (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Ακόμα και μερικούς μήνες μετά τη διάθεση του στην αγορά, το Galaxy S10+ της Samsung αποτελεί το “ορόσημο” στην κατηγορία του, και η συσκευή που πρέπει κανείς να φτάσει σε δυνατότητες και τεχνικά χαρακτηριστικά. Η Xiaomi από την πλευρά της, έχει αποδείξει πολλές φορές, ότι γνωρίζει πως να σχεδιάζει και να κατασκευάζει κορυφαίες προτάσεις, που κάνουν πολύ συγκεκριμένες “αλλαγές” προκειμένου να κοστίζουν σημαντικά λιγότερα χρήματα.

Παρότι το galaxy s10+ απέχει ακόμα μερικούς μήνες από την αντικατάσταση του, το Mi 9T pro της Xiaomi, μπορεί να θεωρηθεί ήδη αντικαταστάτης του Mi 9, με το οποίο έχουμε ηδη συγκρίνει το Smartphone της Samsung. Είναι αναμενόμενο λοιπόν, η σύγκριση να γίνει και με αυτό, ειδικά από την στιγμή που η Xiaomi έχει βελτιώσει κάποιες από τις “αδυναμίες” του Mi 9.  Στο βίντεο που ετοιμάσαμε λοιπόν, συγκρίνουμε τα δύο Smartphones σαν σύνολο, αφού το συγκριτικό της απόδοσης των καμερών τους θα ακολουθήσει σύντομα και ξεχωριστά.

Το Galaxy S10+ συνεχίζει να έχει μια κορυφαία οθόνη, με υψηλή ανάλυση, που όμως δεν χρησιμοποιείται μονίμως. Σε αυτόν τον τομέα, το Mi 9T pro προσφέρει ένα αντίστοιχα εντυπωσιακό AMOLED Panel, που εξ αρχής περιορίζεται σε fullHD+ αφού δεν υπάρχει ουσιατσικός λόγος για κάτι περισσότερο.

Στον τομέα της μπαταρίας, αυτή του Mi 9 με τη σχετικά μικρή χωρητικότητα των 3.300 mAh έχει αντικατασταθεί από μια των 4.000 mAh στο Mi 9T Pro, που πλέον είναι πρακτικά ίδια με αυτή του Galaxy S10+. Στον τομέα των επιδόσεων οι δύο εταιρείες χρησιμοποιούν διαφορετικόυς επεξεργαστές, ακόμα και αν η συσκευή της Samsung τπάρχει διαθέισμη και αυτή με τον Snapdragon 855,  δυστυχώς όμως όχι στην Ευρώπη.

Όπως πάντα, περιορίζουμε τη σύγκριση μας μόνο στους τομείς που μπορεί να γίνει “αντικειμενικά”, και όχι σε αυτούς που το υποκειμενικό στοιχείο είναι πιο έντονο, όπως η ευκολία χρήσης στο γραφικό περιβάλλον κάθε εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights