Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Lenovo Yoga S940 Hands-on

Lenovo Yoga S940 Hands-on

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα σειρά από εντυπωσιακά λάπτοπ, παρουσίασε η Lenovo κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2019 στο Βερολίνο. Βρεθήκαμε στην έκθεση προσκεκλημένοι της εταιρείας, και είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε από κοντά, το καλύτερο από αυτά, τουλάχιστον για προσωπική χρήση, το Yoga S940.

To Laptop είναι πλέον κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, μια επιλογή της Lenovo που αυξάνει σημαντικά την πολυτέλεια, αλλά και τη στιβαρότητα στην κατασκευή. Η εταιρεία φαίνεται ότι βρήκε και ένα “μαγικό” τρόπο, να διατηρήσει το βάρος αλλά και το πάχος του Yoga S940 σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Ταυτόχρονα, το πλαίσιο γύρω από την οθόνη του Laptop είναι εντυπωσιακά μικρό, με αποτέλεσμα οι συνολικές διαστάσεις να είναι αντίστοιχα περιορισμένες ειδικά για την οθόνη των 14 (εντάξει, 13.9 ) ιντσών.

Μάλιστα, η κορυφαία διαμόρφωση που είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε, έρχεται με 4Κ οθόνη που υποστηρίζει την προβολή HDR περιεχομένου. Αυτό που μας άρεσε, ειναι τα πολύ καλά επίπεδα φωτισμού, που τυπικά φτάνουν τα 500nits. Σημασία έχει ότι ακόμα και στον “σκληρά” φωτισμένο χώρο της έκθεσης, η οθόνη του Yoga S940 παραμένει και ευανάγνωστη αλλά και ζωντανή.

Φυσικά, η οθόνη υποστηρίζει και λειτουργία με την αφή, ένα χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιμο από τη στιγμή που υποστηρίζεται σωστά στα Windows 10.

Αντίστοιχη έμφαση έχει δοθεί και στον τομέα του ήχου, με δύο ηχεία αριστερά και δεξιά από το πληκτρολόγιο, με υποστήριξη Dolby Atmos. Εδώ, αυτό που μας άρεσε, ήταν η ένταση τους που ακόμα και στο γεμάτο θόρυβο περιβάλλον της έκθεσης, ήταν αρκετή για να μπορείς να ακούσεις .

Σε συγκεκριμένες αγορές, το Yoga S940 θα έρθει με υποστήριξη για φωνητική βοήθεια από την Alexa της Amazon. Η Lenovo δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εποχή των ψηφιακών βοηθών προκειμένου να παρέχει αυτή την ευκολία στα δικά της μηχανήματα.

Η σειρά Yoga, είναι μέσα στα πρώτα μηχανήματα της αγοράς, που προσφέρουν τους νεότερης γενιάς επεξεργαστές της Intel.  To project Athena όπως είναι η ονομασία του, καθορίζει κατά κύριο λόγω, το σχέδιο αναφοράς, που εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση, αλλά και πολύ καλή αυτονομία πλέον.

Μάλιστα, ακόμα και σε κατάσταση αναμονής, το Yoga S940 μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις, όπως νέα mail, ένα χαρακτηριστικό που όλοι μας έχουμε συνηθίσει σε κινητά και tablets και έπρεπε να έρθει και στον κόσμο των υπολογιστών.

Είναι γεγονός, ότι το Yoga S940, ανάλογα και με τη διαμόρφωση, δεν απευθύνεται σε όλους τους υποψήφιους αγοραστές. Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι ότι η εταιρεία δίνει σημασία στο κοινό που αναζητά μια κορυφαία πρόταση, με άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την πολυτέλεια που αρμόζει .

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights