Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 5G Smartphone στα 400 ευρώ από τη Motorola το 2020

5G Smartphone στα 400 ευρώ από τη Motorola το 2020

απο Kostas Gliatiotis

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2019 στο Βερολίνο, είχαμε την τύχη να βρεθούμε σε συζήτηση με τον Αντώνη Μπαρουνα, αντιπρόεδρο της… Lenovo σε παγκόσμιο επίπεδο. Εκτός από το όραμα της εταιρείας στον κόσμο των Laptop, ο κύριος Μπαρουνας έκανε και μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις για το μέλλον των Smartphones της Motorola, που ανήκει στη Lenovo.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις δηλώσεις, η Motorola θέλει να κυκλοφορήσει 5G Smartphones με κόστος κοντά στα 400 ευρώ, μέσα στο 2020. Ο στόχος αυτός είναι προφανώς απαραίτητος , προκειμένου η εταιρεία να αποκτήσει μερίδιο σε μια αγορα που ακόμα βρίσκεται στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης.

Οι 5G συσκευές που είναι διαθέσιμες αυτη τη στιγμή, είναι και ιδιαίτερα λίγες σαν αριθμός, αλλά και εντυπωσιακά ακριβές στο σύνολο τους. Ο κύριος Μπαρουνας και η Lenovo/Motorola αναγνωρίζουν την ανάγκη να μειωθεί σημαντικά αυτό το κόστος ώστε οι συσκευές να γίνουν προσβάσιμες από μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού.

Για την ανάπτυξη των δικτύων κινητής τηλεφωνίας σε 5G, ο κύριος Μπαρουνας θεωρεί ότι μέσα στην επόμενη χρονιά θα φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα τουλάχιστον για τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές χώρες . Η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται σε αυτές, αφού οι ιδιαιτερότητες της χώρας μας καθυστερούν και αυτή την τεχνολογική εξέλιξη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights