Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Σχεδόν 4.000 mAh η μπαταρία του iPhone 11 Pro Max

Σχεδόν 4.000 mAh η μπαταρία του iPhone 11 Pro Max

απο Kostas Gliatiotis

H Apple είναι από τις εταιρίες που φημίζονται για την μυστικότητα που διατηρούν, ακόμα και σε πληροφορίες που τελικά γίνονται γνωστές από διαφορετική πηγή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η χωρητικότητα της μπαταρίας του μεγαλύτερου iPhone 11 Pro Max αποκαλύφθηκε από την ίδια την Apple έστω και με έμμεσο τρόπο.

Η εταιρεία πρέπει να δηλώσει τη χωρητικότητα των μπαταριών στις αρμόδιες αρχές των χωρών που θα εισαχθούν προς πώληση. Με αυτόν τον έμμεσο έστω τρόπο, αποκαλύπτεται ότι η μπαταρία του iPhone 11 pro Max έχει χωρητικοτα 3.969 mAh, κάτι που την κάνει τη μεγαλύτερη με διάφορα που έχει τοποθετηθεί σε iPhone μέχρι σήμερα.

Η Apple δηλώνει σημαντικά βελτιωμένους χρόνους λειτουργίας σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο iPhone XS Max, και εκτός από τη βελτιωμένη διαχείριση ενέργειας αλλά και την μικρότερη κατανάλωση του νέου Α13 επεξεργαστή της, είναι πλέον σίγουρο ότι έχει αυξηθεί και η χωρητικότητα της μπαταρίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights