Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Πραγματικές φωτογραφίες του Mate 30 pro.

Πραγματικές φωτογραφίες του Mate 30 pro.

απο Kostas Gliatiotis

Μια ημέρα πλέον πριν την επίσημη παρουσίαση του από την Huawei, το Mate 30 pro εμφανίστηκε πλέον σε φωτογραφίες, που αποκαλύπτουν ουσιαστικά όλα τα στοιχεία του σχεδιασμού του.

Στην μπροστινη πλευρά, το Mate 30 pro έχει μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη, με αντίστοιχα πολύ μικρο πλαίσιο γύρω της. Στο πάνω μέρος υπάρχει ένα notch, που φαίνεται ότι “στεγάζει” τους απαραίτητους αισθητήρες ώστε να λειτουργεί το ασφαλές FaceID που είχε και το αμέσως προηγούμενο Mate 20 pro της εταιρείας.

Στην πίσω πλευρά τώρα, επιβεβαιώνεται ο κυκλικός σχεδιασμός στο κέντρο, για τις τρεις διαφορετικές κάμερες που θα έχει το Mate 30 pro. Ό

οι μέχρι στιγμής πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι το Smartphone θα έχει εντυπωσιακές δυνατότητες στον τομέα του βίντεο. Με δύο κάμερες των 40ΜΡ, και την μια να μπορεί να καταγράψει σε ανάλυση 8Κ, κάτι που μέχρι σήμερα δεν προσφέρεται σε καμία άλλη συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights