Αρχικη ΦΗΜΕΣ Επίσημες φωτογραφίες του OnePlus 7T

Επίσημες φωτογραφίες του OnePlus 7T

απο Kostas Gliatiotis

Η OnePlus φαίνεται ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στην λογική που θέλει τις εταιρείες να διαρρέουν μόνες τους μελλοντικά προϊόντα προκειμένου να δημιουργήσουν ενδιαφέρον γύρω από αυτά. Έτσι το επόμενο OnePlus 7T της εταιρείας έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε φωτογραφίες που έδωσε η ίδια στη δημοσιότητα.

To OnePlus 7T έχει διαφορετικό σχεδιασμό, τουλάχιστον στο πίσω μέρος του, με την εταιρεία να “δανείζεται” τον στογγυλο σχεδιασμό για τις κάμερες, που φαίνεται ότι θα έχει και το Mate 30 pro της Huawei.

Η φωτογραφία δεν αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των τριών καμερών επιβεβαιώνει όμως τον αριθμό τους. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θεωρείται δεδομένη κάποια μικρή αναβάθμιση όπως συνηθίζει η εταιρεία στις Τ εκδόσεις των συσκευών της.

Το OnePlus 7T θα γίνει επίσημο σε μερικές ημέρες από σήμερα, σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις της εταιρείας σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights