Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ DxO Mark : Βαθμολογεί Night mode και Ultra wide κάμερες

DxO Mark : Βαθμολογεί Night mode και Ultra wide κάμερες

απο Kostas Gliatiotis

Με τα συγχρονα Smartphones να αποκτούν όλο και περισσότερες κάμερες στο πίσω μέρος τους και όχι μόνο, ήταν αναμενόμενο και για το DxO Mark να αναθεωρήσει τον τρόπο που βαθμολογεί την απόδοση τους.

Παρότι θα περίμενε κανείς το αντίθετο, το DxO Mark ΔΕΝ βαθμολογούσε μέχρι σήμερα την απόδοση με τη χρήση του Night Mode, σε καμία συσκευη. Αυτό άλλαξε πλέον, και οι επιδόσεις της κάμερας με αυτό το Mode ενεργό υπολογίζονται κανονικά στη συνολική βαθμολογία της συσκευης. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτό ισχύει και πάλι μόνο για την βασική κάμερα, και όχι για οποία από τις υπόλοιπες υποστηρίζει το night mode σε κάθε συσκευή.

Ταυτόχρονα, πλέον το DxO Mark βαθμολογεί και την απόδοση της κάμερας με υπέρ ευρυγωνιο φακό, αν αυτή υπάρχει σε συσκευή, και το σκορ υπολογίζεται και εδώ στην συνολική βαθμολογια.

Προκειμένου να είναι αντικειμενικά τα αποτελέσματα των δοκιμών του, το DxO Mark δοκίμασε πάλι κάποια δημοφιλή Smartphones που έχουν ήδη περάσει από το “εργαστήριο” του, και αναθεώρησε τη συνολική βαθμολογία τους.

p30 pro

Το Galaxy Note 10+ και το P30 pro της Huawei, αύξησαν τη βαθμολογία τους κατά 4 πόντους το καθένα, ακριβώς επειδή η απόδοση του night mode και στις δύο συσκευές είναι συνολικά καλύτερη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights